Νέες στάσεις εργασίας αύριο και την Πέμπτη στα λεωφορεία

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστεί και αυτή την εβδομάδα το επιβατικό κοινό που σκοπεύει να μετακινηθεί με λεωφορείο……καθώς αύριο Τρίτη (19/6) αλλά και την Πέμπτη (21/6) οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας, αντιδρώντας στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού.

Ειδικότερα, την Τρίτη η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π.μ. και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων αναμένεται ως τις 10 π.μ. ή αργότερα, ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις 20.00.

Την Πέμπτη τα λεωφορεία τραβούν χειρόφρενο από τις 11.00 έως τις 17.00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 10 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα γίνει έως τις 18.00 ή αργότερα. Σημειώνεται ότι οι στάσεις εργασίας αφορούν όλες τις λεωφορειακές γραμμές, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων του αεροδρομίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα