Θρίλερ! Μην είδατε τον Μπαρμπαρούση;

Η Αστυνομία τον αναζητεί παντού μετά την κατηγορία για εσχάτη προδοσίαΚατηγορία για εσχάτη προδοσία και παρακίνηση σε στρατιωτικό πραξικόπημα, καταδίωξη μέσα στη νύχτα υπό βροχή και πρωταγωνιστής ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής: Δεν είναι σενάριο ταινίας, αλλά η υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης. Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Παρασκευή και η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ.

Σε βάρος του έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες. Η πρώτη, την Παρασκευή και αφορά τη βαρύτατη κατηγορία για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, λόγω της παρακίνησης που απηύθυνε από το βήμα της Βουλής προς το Στράτευμα να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών, με αφορμή τη συμφωνία για το ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ. Η δεύτερη δικογραφία αφορά τη χολιγουντιανή καταδίωξή του από την Αστυνομία στην εθνική οδό στην Αιτωλοακαρνανία, όπου έχει βρει καταφύγιο.

Οταν ο Κώστας Μπαρμπαρούσης πληροφορήθηκε την Παρασκευή τον σχηματισμό της δικογραφίας σε βάρος του περί εσχάτης προδοσίας, πήρε το βουλευτικό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo και έφυγε από την Αθήνα. Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Κ. Μπαρμπαρούσης δεν υπάκουσε σε σήμα αστυνομικών της Τροχαίας να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου και στη συνέχεια, αναπτύσσοντας ταχύτητα 180 χλμ./ώρα, κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα υπό βροχή να ξεφύγει από τα περιπολικά της Αστυνομίας που τον καταδίωκαν και να εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίζεται για το συγκεκριμένο περιστατικό της καταδίωξης είναι ανεξάρτητη από τη δικογραφία για όσα είπε στη Βουλή. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικογραφίας για την καταδίωξη, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί με λεπτομέρειες για τις ενέργειες του καταζητουμένου, ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες. Διευκρινίζεται ότι για το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν τίθεται θέμα ευθύνης των αστυνομικών για τη διαφυγή του Κ. Μπαρμπαρούση.

Η αναζήτηση συνεχίζεται στην περιοχή του Ξηρομέρου, όπου έχουν στηθεί μπλόκα παντού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο βουλευτής ή το αυτοκίνητο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα