Ιππικός Ομιλος Κουβαρά: Τιμητικό μετάλλιο στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την Ελπίδα

Τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα υποδέχτηκε χθες το πρωί ο Ιππικός Ομιλος Κουβαρά στους φιλόξενους χώρους του. Σε μια σεμνή τελετή και σε μια ιδιαίτερα «ζεστή» ατμόσφαιρα, ο ιδιοκτήτης του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά Αντώνης Αντωνίου, τίμησε με το μετάλλιο του ιππικού ομίλου τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το πολύτιμο έργο της στον Σύλλογο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Αντωνίου υποσχέθηκε τόσο στα παιδιά του συλλόγου όσο και στην κυρία Βαρδινογιάννη ότι θα σταθεί δίπλα τους, αρωγός τόσο στα ίδια τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στον αγώνα που δίνουν σε μια τόσο τρυφερή ηλικία όσο και στις προσπάθειες του συλλόγου.

Εξάλλου, τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητά τους και να περιηγηθούν στους χώρους του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά, να κάνουν θεραπευτική ιππασία με ειδικούς εκπαιδευτές, να παίξουν με τους κλόουν, να απολαύσουν τους ταχυδακτυλουργούς, καθώς και να γευματίσουν με τους γονείς τους, σε μια υπέροχη τελετή. Το γεύμα είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Ηλίας Σιτινάς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα