ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Απόφαση ενάντια σε αιώνες Ιστορίας του ελληνικού λαού και του έθνουςΑπό τον
Χαράλαμπο (Χάρη) Κατσιβαρδά*

Ηαμελλητί εκχώρηση του ονόματος της «Μακεδονίας» εκ μέρους της παρούσης κυβερνήσεως συνιστά ανυπερθέτως απαράγραπτο έγκλημα εσχάτης και ατιμωτικής προδοσίας στη συνείδηση του ελληνικού λαού, όπου μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, με δεδηλωμένο ανθελληνικό μένος, λαμβάνει ευθέως μία απόφαση ενάντια σε αιώνες ιστορίας του ελληνικού λαού και του έθνους υπηρετώντας ευθέως τα εξωεθνικά συμφέροντα των εντολέων της, με αντάλλαγμα την επί μακρόν παραμονή της στον θώκο της εξουσίας.

Το ιδιαζόντως τούτο ειδεχθές έγκλημα του εθνομηδενιστή και απάτριδος πρωθυπουργού θα απηχεί, εις τους αιώνας των αιώνων, στις λαβωμένες ψυχές των ηρώων Μακεδονομάχων, οι οποίοι θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση για την ιδική μας ελευθερία να διεκδικούμε το δικαίωμα να ζούμε ελεύθεροι και υπερήφανοι.

Ομως η υπερφίαλη αλαζονεία του τλήμονος θνητού -πρωθυπουργού- Αλεξάνδρου Τσίπρα, ο οποίος κατέστη αναλώσιμο μίσθαρνο όργανο στην κρίσιμη αυτή καμπή της ελλαδικής Ιστορίας, να δώσει το «φιλί της προδοσίας» κατά συναυτουργία μετά των συνδαιτυμόνων του πατριδοκάπηλων, αλλά και του προστηθέντος παρακράτους του, στα αιματοβαμμένα και αγιασμένα χώματα της Μακεδονίας μας, ως νέος «Ιούδας» και σύγχρονος «Εφιάλτης», και να προδώσει την αθάνατη ελληνική γη, θα έχει ως αποτέλεσμα να υποστεί τις συνέπειες του μέλλοντος. Ο ίδιος έδειξε αφενός τη φασιστική του προέλευση από τους ερυθρούς φασίστες του Στάλιν, ποδοπατώντας καταφρονητικά, κυνικά και χυδαία τη λαϊκή βούληση αντί 30 αργυρίων (μία θέση από τους εντολείς του στο μέλλον ενδεχομένως) και αφετέρου το ανάστημα ενός πολιτικού νάνου, ο οποίος βεβηλώνει με την παρουσία του τα όσια και ιερά του ελληνικού πολιτισμού.

Είναι πρόδηλο ότι ο εν λόγω κύριος ενταφίασε την Ελλάδα καταρρακώνοντας το ελληνικό φρόνημα, εκριζώνοντάς του ένα ψήγμα της ψυχής μας με περισσή ευκολία και επαληθεύοντας ασμένως την ανθελληνική καταγωγή του.

Το πραξικόπημα κατά του Ελληνισμού διεπράχθη αβρόχοις ποσί, όπως και η κατάλυση του Συντάγματος, ο νεοαποικισμός της Ελλάδας και εν γένει όλα τα εθνοκτόνα σχέδια της επιβεβλημένης Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η παρούσα λοιπόν κυβέρνηση καθίσταται πλέον «non grata», διότι ομνύει πίστη σε ανθελληνικούς στόχους και δεν ορρωδεί προ ουδενός, παρά μόνο στη δίψα για την εξουσία και το χρήμα.
Ας μας απαντήσει ο κ. Αλέξανδρος Τσίπρας αν ο Παύλος Μελάς είναι σφαγέας ή οι Μακεδονομάχοι αντάρτες ή οι Ελληνες εγκληματίες, όπως διδάσκονται οι φιλειρηνικοί γείτονες των Σκοπίων.

Η Κερκόπορτα προς την άλωση χαράχθηκε από το «ηθικό πλεονέκτημα» της ετεροκίνητης και ξενόδουλης Αριστεράς, η οποία νομοτελειακά θα ποινικοποιήσει και τον Ελληνισμό.

*Δικηγόρος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα