Ο Παναθηναϊκός στη λίστα της Ευρωλίγκας!

Τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν επιβεβαίωσε η Ευρωλίγκα μετά τη χθεσινή συνάντηση που έγινε στη Βαρκελόνη. Στην πρωτεύουσα της Καταλονίας βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε σειρά επαφών με αξιωματούχους της λίγκας, αλλά και με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Εγινε προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι τεταμένες σχέσεις των δύο πλευρών και να δοθούν εξηγήσεις για όσα είχαν γίνει με ακραίο τρόπο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Κάτι που έγινε με τον Μπερτομέου να ανακοινώνει τον Παναθηναϊκό στη διοργάνωση, παράλληλα με τα συλλυπητήριά του για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Από εκεί και πέρα, συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την επόμενη μέρα! Οι πρωταθλητές έχουν σε πρώτη προτεραιότητα τον Νικ Καλάθη και η πρόταση που του έχουν κάνει, αξίας 6.600.000 ευρώ για τρία χρόνια, είναι από αυτές που δύσκολα θα αρνηθεί ο Ελληνας διεθνής άσος.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα συζητηθούν ανάμεσα σε Πασκουάλ και Δημήτρη Γιαννακόπουλο τις προσεχείς ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» έχουν ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και μάλιστα τον έχουν προσεγγίσει. Οι «πράσινοι» έχουν, εξάλλου, ελάχιστους Ελληνες, συμβόλαια λήγουν και οι καλοί γηγενείς παίκτες λείπουν.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, έκλεισε τη σεζόν χάνοντας και τον τελευταίο στόχο που είχε θέσει, δηλαδή το πρωτάθλημα. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ανοιχτό είναι το θέμα με τον προπονητή (φεύγει ο Σφαιρόπουλος), με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι (Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Σπανούλης), με αυτούς που έχουν οψιόν ανανέωσης και, εννοείται, αυτούς που θα έρθουν. Ολα θα κριθούν σε διαδοχικές συναντήσεις τις προσεχείς ημέρες.

Γ. Σηφάκης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα