Βουλιαγμένη: Τον Μάρτιο του 2019 τίθεται σε πλήρη λειτουργία ο νέος «Αστέρας»

Τον Μάρτιο του 2019 αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ο νέος «Αστέρας» Τα έργα ανακαίνισης του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» βρίσκονται σε εξέλιξη και έως το καλοκαίρι του 2019 θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της Astir Beach, με νέες υποδομές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση της εμβληματικής ταυτότητάς της, θέτοντας νέες προδιαγραφές ποιότητας. Η αναβάθμιση της Astir Marina αποτελεί πρόσθετο πυλώνα του πλάνου ανάπλασης του ιστορικού ξενοδοχείου.

Η επένδυση είναι συνολικού ύψους 650.000.000 ευρώ και συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο θα παρέχει στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε εστίαση και διασκέδαση, ενώ κορυφαίοι οίκοι με παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμούς θα ενισχύσουν την κοσμοπολίτικη ταυτότητα της Astir.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από το νέο «πρόσωπο» της περιοχής. Η Astir Beach έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και το νέο εστιατόριο Nice ‘N’ Easy Seaside, ενώ παράλληλα το πρόσφατα ανακαινισμένο Matsuhisa Athens παρουσιάζει στον εξωτερικό χώρο του το νέο Infinity Bar Umi. «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά μας να υλοποιείται και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον απόλυτο προορισμό πολυτέλειας στους επισκέπτες μας» επεσήμανε ο Στέλιος Κουτσιβίτης, διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα