Αυτοί είναι οι τρεις Αλβανοί δραπέτες

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των πέντε Αλβανών διαρρηκτών που είχαν «ρημάξει» τα πολυτελή σπίτια στα βόρεια και τα νότια προάστια. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής είχαν συλλάβει τους τέσσερις, αλλά οι τρεις από αυτούς απέδρασαν με κινηματογραφικό τρόπο από το Τμήμα Αργυρούπολης.

Οι τρεις δραπέτες είναι ο 31χρονος Μάριους Ντεντόλι του Αστίρ και της Γκουλέτα, ο 24χρονος Γκερτιάν Βρουσάι του Αλέκο και της Νταλαντίσε και ο 27χρονος Λάσκε Γκικούλη του Χρηστάκη και της Βιολίτσα. Οι συνεργοί τους είναι ο 17χρονος μαθητής και υποψήφιος των πανελλήνιων εξετάσεων Παναγιότ Μαχμουτάι, που δεν κατάφερε να αποδράσει, καθώς κρατούνταν σε άλλο αστυνομικό τμήμα, και ο 34χρονος Ραντιόν ή Εντρίτ ή Χάζμπι Χαρίζι ή Ταχίρι, που έχει διαφύγει τη σύλληψη.

Στην κατοχή των συλληφθέντων είχε βρεθεί πλήθος κλοπιμαίων μεγάλης αξίας από τις τουλάχιστον 72 διαρρήξεις που εξιχνίασαν οι αστυνομικοί, ενώ στα γραφεία τους καταφθάνουν συνεχώς πολίτες για να αναγνωρίσουν τα αντικείμενα που εκλάπησαν από τα σπίτια τους.

Από τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών της σπείρας, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δραπέτες σκόπευαν να ταξιδέψουν στη Μύκονο, όπου θα συνδύαζαν τις χλιδάτες διακοπές με τη διακίνηση χασίς για λογαριασμό μεγάλου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα