Ο Πάρης επιστρέφει με «Tau»

Συγχρηματοδοτεί νέα ταινία θρίλερ, με τον Γκάρι Ολντμαν σε ρόλο-έκπληξηΑπό τη
Γιώτα Βαζούρα

Νέο κινηματογραφικό «χτύπημα» από τους Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση και Τέρι Ντούγκας! Το δίδυμο μέσα από το Hercules Film Fund και τη Rhea Films που διαχειρίζονται χρηματοδότησε την καινούργια ταινία με τίτλο «Tau», η οποία στις 29 Ιουνίου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία του Netflix.

Μάλιστα, προ ημερών έγινε στην Αθήνα μια σύντομη συνέντευξη Τύπου για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, παρουσία και της πρωταγωνίστριάς του Μάικα Μονρό, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο παλιότερο θρίλερ «It follows» και την περίοδο αυτή κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Στο φιλμ παίζουν ακόμη ο ηθοποιός Εντ Σκρέιν, που έγινε διάσημος από τον ρόλο του στην επική σειρά «Game of Τhrones», ενώ ο προσφάτως βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Γκάρι Ολντμαν έχει δώσει τη φωνή του στο ρομπότ «Tau».

Η ταινία, δημιούργημα του παραγωγού και σκηνοθέτη της τριλογίας «Βatman» («Batman Begins», «The Dark Knight», «The Dark Knight Rises») Ντέιβιντ Γκόγιερ, εξελίσσεται γύρω από την απαγωγή μιας μικροαπατεώνισσας, της Τζούλια (Μονρό), από έναν επικίνδυνο επιστήμονα που τη χρησιμοποιεί ως πειραματόζωο σε ένα τρελό πείραμα.

Το μόνο εμπόδιό της προς τη φυγή και την απελευθέρωσή της είναι o Tau (Γκάρι Ολντμαν), ένα ρομπότ με ανώτερη τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο έχει κατασκευάσει ο απαγωγέας της, Αλεξ (Εντ Σκρέιν). Η Τζούλια πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη τoυ Tau και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, ώστε να αποφύγει τον βέβαιο θάνατο.

Σκηνοθεσία

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Φεντερίκο Ντ’Αλεσάντρο, ο οποίος έχει διατελέσει animatics supervisor στη Marvel και κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, το σενάριο έχει γράψει η Νόρα Λαντάου, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στη Σερβία. Να θυμίσουμε πως το Hercules Film Fund που διευθύνεται από τον Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση χρηματοδότησε την ταινία μαζί με τη Waypoint Entertainment του Κεν Κάο, ενώ η Rhea Films των Τέρι Ντούγκας και Ζαν Λικ ντε Φάντι έκανε την παραγωγή μαζί με την Addictive Pictures και τον Κέβιν Τουρέν. Εκτός από το «Tau», το Hercules Film Fund έχει υποστηρίξει οικονομικά και άλλες παραγωγές ταινιών, όπως το «American Made» με τον Τομ Κρουζ αλλά και το «Good Time» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα