Η ντουλάπα δεν γλίτωσε από τη σύλληψη τον Αλβανό δραπέτη!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ένας εκ των τριών Αλβανών κακοποιών που «πέταξαν» από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν έκοψαν με μεταλλικό νήμα το κάγκελο της τουαλέτας και πήδηξαν στο κενό από ύψος περίπου εφτά μέτρων. Πρόκειται για τον επικίνδυνο κακοποιό Γκερτιάν Βρουσάι, που μετά την απόδρασή του είχε κρυφτεί σε μία απομονωμένη κατοικία στο Κίτσι Κορωπίου, η οποία ανήκει στον θείο του.

Εξαρχής οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσουν έφοδο. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν, τελικά, στο σπίτι τα ξημερώματα του Σαββάτου, την ώρα που βρίσκονταν μέσα ο θείος του 24χρονου Αλβανού και τα δύο του παιδιά.

Οι τρεις τους αντιστάθηκαν για να δώσουν χρόνο ώστε να μπορέσει να ξεγλιστρήσει ο δραπέτης από τα χέρια των αστυνομικών. Το σπίτι, ωστόσο, ήταν περικυκλωμένο από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και όταν ο 24χρονος συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να διαφύγει, κρύφτηκε στην ντουλάπα, όπου και συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν ο θείος του και τα δύο του ξαδέλφια με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής είχαν περάσει χειροπέδες στα τέσσερα από τα πέντε μέλη της συμμορίας, αλλά οι τρεις από αυτούς απέδρασαν με κινηματογραφικό τρόπο από το Α.Τ. Αργυρούπολης.
Τώρα πλέον καταζητούνται δύο δραπέτες: ο 31χρονος Μάριους Ντεντόλι του Αστίρ και της Γκουλέτα και ο 27χρονος Λάσκε Γκικούλη του Χρηστάκη και της Βιολίτσα.

Οι κακοποιοί είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, η οποία φέρεται ότι ευθύνεται για πάνω από 70 περιπτώσεις διαρρήξεων στην Αττική, με συνολική λεία άνω των 400.000 ευρώ. Από τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών της σπείρας, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δραπέτες σκόπευαν να ταξιδέψουν στη Μύκονο, όπου θα συνδύαζαν τις χλιδάτες διακοπές με τη διακίνηση χασίς για λογαριασμό μεγάλου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα