Ντέρμπι… για πρόεδρο στη Σ. Λίγκα

Με κύριο θέμα την ανάδειξη νέου προέδρου συνεδριάζει σήμερα στις 14.00 η Σούπερ Λίγκα, καθώς έληξε η θητεία του Γιώργου Στράτου. Η μάχη αναμένεται να είναι σφοδρή, καθώς από τη μία υπάρχει η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο οποίος είναι εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και από την άλλη η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει τη δική της υποψηφιότητα (εξετάζεται η λύση του γνωστού νομικού Πέτρου Καϊμακάμη). Στην ψηφοφορία θα συμμετέχουν 14 ομάδες, καθώς δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία στη Φούτμπολ Λιγκ, οπότε Αρης και ΟΦΗ δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Στο Δ.Σ. δεν θα δώσει το «παρών» ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. «Αμέσως μετά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεση του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό συνάντησης άμεσα» είχε τονίσει με επιστολή του στη Λίγκα, οπότε η παρουσίαση του πλάνου του για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος θα γίνει τον άλλο μήνα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα