Η Γερμανία και η Βραζιλία θα πάρουν την πρόκριση;

«Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» από το Πάμε Στοίχημα για τους 4 σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου ΚυπέλλουΔύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Γερμανία και η Βραζιλία, δίνουν σήμερα τα τελευταία παιχνίδια τους στους ομίλους, με στόχο την πρόκριση στη φάση των 16.

Η Γερμανία θέλει τη νίκη στον αγώνα με τη Νότια Κορέα και για να πάρει το εισιτήριο χρειάζεται να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Σουηδίας κόντρα στο Μεξικό . Η Βραζιλία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Σερβία. 

Οι αγώνες του έκτου ομίλου θα αρχίσουν στις 17:00. Στην Εκατερίνμπουργκ, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία και στο Καζάν, θα αναμετρηθούν η Νότια Κορέα με τη Γερμανία.

Στις 21:00 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια του πέμπτου ομίλου. Στη Μόσχα, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σερβίας με τη Βραζιλία και στο Νόβγκοροντ, το παιχνίδι της Ελβετίας με την Κόστα Ρίκα. 

Επέστρεψε τα χρήματα το Πάμε Στοίχημα με το 0-0 στον αγώνα Δανίας-Γαλλίας

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε» στα τέσσερα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Την Τρίτη ήρθε ισόπαλος με 0-0 ο αγώνας Δανίας-Γαλλίας και το Πάμε Στοίχημα επέστρεψε τα χρήματα σε όσους είχαν ποντάρει στο ακριβές σκορ και τους σκόρερ.

Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Το στοίχημα της ημέρας για τον Μάρκους Μπεργκ ως σκόρερ του πρώτου γκολ

Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Μάρκους Μπεργκ, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα του Μεξικού με τη Σουηδία. Χτες κέρδισαν όσοι πόνταραν στο στοίχημα της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, στον Λιονέλ Μέσι, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα Νιγηρίας-Αργεντινής.

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει συνολικά το Πάμε Στοίχημα, για τα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

Κέρδισαν όσοι πόνταραν στο συνδυαστικό στοίχημα του δεύτερου ομίλου

Το Πάμε Στοίχημα, πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε προσφέρει συνδυαστικά στοιχήματα για τους οχτώ ομίλους. Κέρδισαν όσοι πόνταραν στο συνδυαστικό στοίχημα του δεύτερου ομίλου, με τον Ρονάλντο να σκοράρει Over 2,5 γκολ και τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει Over 0,5 γκολ και την ακριβή σειρά πρόκρισης να είναι πρώτη η Ισπανία και δεύτερη η Πορτογαλία.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα