Διαφημίζει Ελλάδα και φέτα ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης προωθεί τα προϊόντα μας σε ΗΠΑ και Καναδά από την Αφυτο ΧαλκιδικήςΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι της Αφύτου Χαλκιδικής, όταν το Σάββατο είδαν μπροστά τους τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κεντρική πλατεία του παραδοσιακού χωριού. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Αφυτο με σκοπό να συμμετάσχει στα γυρίσματα τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση της φέτας ΠΟΠ στην Αμερική και τον Καναδά. 

Αλλωστε, ο παγκοσμίου φήμης καλαθοσφαιριστής έχει αναλάβει την παρουσίαση στη διεθνή αγορά του ελληνικού τουριστικού προϊόντος για τη σεζόν 2018, έπειτα από πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, και θα εμφανίζεται στα τηλεοπτικά spots καλώντας το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί τη χώρα μας. Η παρουσία του δε στην Αφυτο αποτελεί τεράστια διαφήμιση για την περιοχή και τη Χαλκιδική γενικότερα.

Τα γυρίσματα του spot για τη φέτα έγιναν έξω από το παραδοσιακό κτίριο Αλετρά, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να πλησιάσουν και να αγκαλιάσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ζητώντας του παράλληλα το απαραίτητο αυτόγραφο. Κι εκείνος με μεγάλη ευχαρίστηση μοίρασε τόσο χαμόγελα όσο και αυτόγραφα, κυρίως στα μικρά παιδιά. Μάλιστα, τα τελευταία, μόλις πληροφορήθηκαν την παρουσία του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στην Αφυτο, έφεραν μαζί τους και μπάλες του μπάσκετ, ζητώντας του να τους πει μερικά από τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και να τους τα δείξει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα