Και πάλι θέμα μείωσης των συντάξεων από την εμμονική Μιράντα Ξαφά

«Ξαναχτύπησε» η εμμονική Μιράντα Ξαφά (φωτό), θέτοντας εκ νέου θέμα μείωσης των συντάξεων! Η ιέρεια του νεοφιλελευθερισμού, σε άρθρο της στην ιστοσελίδα liberal.gr και σχολιάζοντας πρόσφατη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Bloomberg, ούτε λίγο ούτε πολύ τον εγκαλεί που «άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κόψει τις συντάξεις το 2019».

«Στο παράρτημα της ανακοίνωσης του Eurogroup δεν αναφέρεται η περικοπή των συντάξεων μεταξύ των μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, προφανώς επειδή δεν αποτελεί νέα δέσμευση αλλά ήδη ψηφισμένο μέτρο που οι πιστωτές θεωρούν δεδομένο ότι θα εφαρμοστεί» σημειώνει, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει προκλητικά: «Δεν είναι δυνατόν το ένα πέμπτο των φορολογικών εσόδων να επιδοτεί το ασφαλιστικό σύστημα τη στιγμή που λείπουν βασικές προμήθειες από τα νοσοκομεία και τα μισά λεωφορεία στην Αθήνα δεν κυκλοφορούν λόγω έλλειψης ανταλλακτικών… Αν ο κ. Τσίπρας επιθυμεί “επιστροφή στην κανονικότητα” και στις αγορές, ας αντιληφθεί ότι οι αγορές θα βαράνε τα νταούλια και ο ίδιος θα πρέπει να χορεύει στους ρυθμούς τους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα