Αποδοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη για τον πρωθυπουργό

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο ξενοδοχείο «Hyatt» για την τετραμερή Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας, εκατοντάδες άνθρωποι, κρατώντας στα χέρια ελληνικές σημαίες, συγκεντρώθηκαν έξω από την IKEA προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αψηφώντας τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, ξεκίνησαν πορεία, πεζή, προς το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός, φωνάζοντας αιχμηρά συνθήματα, όπως «πατριδοκτόνε Τσίπρα χωρίς Θεό και τσίπα», «η Μακεδονία είναι ελληνική, Τσίπρα, προδότη, κομιτατζή», «Προκόπη, παραιτήσου να σώσεις την τιμή σου» και «την υπογραφή τη βάζει ο λαός και όχι ο προδότης ο πρωθυπουργός».

Πριν από τα Πράσινα Φανάρια όμως η αστυνομία είχε στήσει μπλόκο με κλούβες των ΜΑΤ, οι οποίες είχαν κόψει τον δρόμο στη μέση. Η πορεία σταμάτησε εκεί, με τον κόσμο να τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή» και τον εθνικό ύμνο. Οι διαδηλωτές επέστρεψαν στην IKEA, από όπου ξεκίνησαν αυτοκινητοπορεία προς τον Λευκό Πύργο, για να ενωθούν με άλλους διαδηλωτές που ήταν προγραμματισμένο να συγκεντρωθούν εκεί. Χθες όμως αποδέκτης αποδοκιμασιών για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, μεταξύ άλλων, έγινε και ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο Αργος.

Ντόνια Κανιτσάκη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα