Μπάνκι: «Θέλω να είμαι μέρος της ΑΕΚ»

«Το να είσαι μέρος της ΑΕΚ ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να δεχτώ την πρότασή της» ήταν τα πρώτα λόγια του νέου τεχνικού της «Ενωσης» Λούκα Μπάνκι, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του. Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στο όραμα και στην αύρα σιγουριάς που εκπέμπει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ ταυτόχρονα προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα, ώστε «να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο». Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη των στόχων μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ, τονίζοντας παρ’ όλα αυτά ότι «η περσινή κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μάς δίνει το δικαίωμα να είμαστε στα φαβορί».

Στη συνέχεια, ο 52χρονος ανέλυσε το πλάνο του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δηλώνοντας λάτρης του «έξυπνου μπάσκετ», με την ιταλική αγορά, της οποίας είναι άριστος γνώστης, να δομεί «μια ομάδα που θα βασίζεται στο ταλέντο, θα έχει εμπιστοσύνη και εμπειρία, αλλά και μια νεότητα».

Τέλος, χιουμοριστικά επέλεξε να απαντήσει στο ερώτημα για το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντας: «Προγραμμάτισες τον γάμο σου την πρώτη ημέρα που γνώρισες τη γυναίκα σου; Ούτε εγώ, και είμαι 27 χρόνια παντρεμένος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα