Οι «υπόγειες διαδρομές» του Στ. Μαλέλη!

Μετά τη συνεργασία με τον Μαρινάκη αναλαμβάνει και την επικοινωνία του ΚΙΝ.ΑΛ.Ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, που έχει θητεύσει σε διευθυντικές θέσεις αρκετών τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης, ανακοινώθηκε από τη Φώφη Γεννηματά ως ο νέος γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Τσιόδρα που κατείχε τη θέση αυτή μέχρι την πρόσφατη αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Ομως ο κ. Μαλέλης έχει ταυτόχρονα συνεργασία με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα και αυτό προκαλεί ερωτήματα, τα οποία ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολούν και να προβληματίζουν -κατά τον τρόπο που θα έπρεπε- το Κίνημα Αλλαγής και την επικεφαλής του Φώφη Γεννηματά, που πιστεύει πως μπορεί να ανανεώσει το κόμμα της και να δημιουργήσει τον τρίτο πόλο σε ένα κατακερματισμένο και απαξιωμένο στα μάτια των Ελλήνων πολιτών πολιτικό σύστημα. Οι πολίτες και οι ψηφοφόροι, από την πλευρά τους, έχουν απαντήσει στο ερώτημα αν ό,τι είναι νόμιμο μπορεί να είναι και ηθικό. Οι πολιτικοί, αντίθετα, αρνούνται να δεχθούν την απάντηση.

Ο Σταμάτης Μαλέλης λοιπόν στα αυξημένα καθήκοντά του ως γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ., σε μία, όπως φαίνεται, παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, θα πρέπει να «χωρέσει» την εκπομπή που διατηρεί στον Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου (σ.σ.: έως χθες δεν υπήρχαν πληροφορίες ότι σταματάει), αλλά, κυρίως, την απαιτητική συνεργασία που εμφανίζεται να έχει με την εταιρία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πληροφορίες θέλουν τους κ. Μαλέλη και Μαρινάκη να έχουν δώσει πρόσφατα τα χέρια προκειμένου ο έμπειρος δημοσιογράφος να αναλάβει τις ετοιμασίες για νέο τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του επιχειρηματία, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο κ. Μαρινάκης φέρεται ότι έχει παραχωρήσει πολυτελές γραφείο στο υπόγειο του κτιρίου της λεωφόρου Συγγρού (όπου στεγάζονται και άλλα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, όπως οι εφημερίδες «Τα Νέα», «Το Βήμα» και τα sites της εταιρίας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ) στον Σταμάτη Μαλέλη, έτσι ώστε αυτός να κάνει ανενόχλητος και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα τα ραντεβού του, να μιλάει με κόσμο και να κλείνει συμφωνίες στο πλαίσιο προετοιμασίας του νέου καναλιού.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κυρία Γεννηματά, υποθέτουμε, θα καταγγέλλει επιχειρηματικά συμφέροντα και «υπόγειες διαδρομές» με μέσα ενημέρωσης. Επί της ουσίας όμως η ίδια δικαιώνει τον Γιάννη Ραγκούση που κατήγγειλε «δόλιο σχέδιο» χειραγώγησης του ΚΙΝ.ΑΛ. με λεφτά του Β. Μαρινάκη…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα