Πήρε Βίτορ!

Η «Ενωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου! Αγωνία για τον ΜάνταλοΚορυφώνεται η αγωνία για τη συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου στον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τη Σέλτικ. Ο αρχηγός της «Ενωσης» ακολούθησε χθες θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, και τα πάντα θα κριθούν σήμερα στην τελευταία προπόνηση.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργος Γιαννούτσος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ η κατάσταση του τραυματία Λούκας Μπογέ θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Η προπόνηση της «Ενωσης» είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 στα Σπάτα.

Ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε από την πλευρά του μήνυμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. «Σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Σε αυτά τα ματς μετράει ένα πράγμα. Η νίκη και η πρόκριση. Και γι’ αυτό θα παλέψουμε, ανεξαρτήτως του ότι ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στο 100%. Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Ζήσαμε πέρυσι μαζί με τον κόσμο πολύ ωραίες στιγμές και πιστεύω ότι έτσι θα είναι το ΟΑΚΑ και στο ματς με τη Σέλτικ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό» ανέφερε ο Κροάτης φορ.

Χαρούμενος

Από κει και πέρα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πέδρο Βίτορ από τη Σπορτ Ρεσίφε, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2023 και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μια πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε».

Τέλος, ύστερα από δύο χρόνια στην Ξάνθη ο κεντρικός αμυντικός Στράτος Σβάρνας επιστρέφει στην ΑΕΚ, με την «Ενωση» να ενεργοποιεί τη ρήτρα που είχε βάλει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα