Εκδρομή τραγωδία για φαν της Μπαρτσελόνα

Τραγωδία στο Εκουαδόρ, με 12 φιλάθλους της τοπικής Μπαρτσελόνα να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.Συγκεκριμένα, το πούλμαν που τους μετέφερε ανατράπηκε κατά την επιστροφή από το Γκουαγιακίλ, όπου είχαν βρεθεί για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ντεπορτίβο Κουένκα. Τη δραματική εικόνα μετέφερε μέσω twitter και ο πρόεδρος του συλλόγου, αναφέροντας ότι «λάβαμε, με πολύ πόνο, γνώση των νέων για το δυστύχημα των φιλάθλων μας. Επικοινωνήσαμε με τον τοπικό κυβερνήτη του Αζουάι, ο οποίος μας είπε ότι οι τραυματίες νοσηλεύονται ήδη. Δυστυχώς, υπάρχουν νεκροί». 

Παράλληλα, η ισπανική Μπαρτσελόνα συνεχίζει να γεμίζει την τροπαιοθήκη της. Οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ισπανίας επικρατώντας με 2-1 της Σεβίλης σε αγώνα που διεξήχθη στο Μαρόκο. Αυτός ήταν ο 33ος επίσημος τίτλος (πρώτος ως αρχηγός) για τον Μέσι, με τον Αργεντινό άσο να γίνεται ο απόλυτος record-man σε κατακτήσεις με τα χρώματα των Καταλανών, ξεπερνώντας τον Ινιέστα, ο οποίος αποχώρησε με 42. 

Τέλος, η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας (τρίτο σερί) επικρατώντας με 5-0 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Καθοριστικός για τους «Βαυαρούς» ήταν ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα