«Πράσινο» φλερτ με… όρους σε Βέργο και Μανθάτη

Ο κατήφορος που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματημό. Η διοίκηση του Αλαφούζου έφτασε στο επίπεδο να κυνηγάει παίκτες που διώχνει ως ακατάλληλους ο Ολυμπιακός. Μάλιστα όχι έμπειρους παίκτες, αλλά νεαρούς που δεν έχουν κατορθώσει να αφήσουν το ποδοσφαιρικό τους στίγμα. Ετσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον Νίκο Βέργο και τον Γιώργο Μανθάτη. Βέβαια, το τεχνικό τιμ και φυσικά ο Νταμπίζας δεν μπορεί να κάνει και τίποτε άλλο με τους περιορισμούς και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα. Οι Ελληνες, λοιπόν, κάτω των 23 ετών οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι μετρημένοι. Συνεπώς, ο Νταμπίζας δεν μπορούσε να προσπεράσει τους Βέργο και Μανθάτη, καθώς το ρόστερ του «Τριφυλλιού» χρειάζεται άμεση ενίσχυση.

Ο Νταμπίζας συνομιλεί με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών και θέτει ως βασική προϋπόθεση να ενταχθούν στον Παναθηναϊκό ως ελεύθεροι και όχι ως δανεικοί. Αν ο Ολυμπιακός δεν συναινέσει στην αποδέσμευσή τους, τότε ο Νταμπίζας δεν θα το συζητήσει περισσότερο. Ετσι σώζει τουλάχιστον το πρεστίζ της ομάδας. Από εδώ και πέρα, όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Δώνης αναμένει την απόκτηση του βασικού επιθετικού και ενός Ελληνα στράικερ κάτω των 23 ετών.

Στη λίστα παραμένει η περίπτωση του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ. Ο Βούλγαρος απασχολεί εδώ και καιρό, έχοντας απορρίψει αρχικά την προοπτική του Παναθηναϊκού. Το γεγονός όμως πως δεν βρίσκει ομάδα στη Serie A και ο κίνδυνος να ξεμείνει στην Τζένοα ενδεχομένως να αλλάξουν τις προτεραιότητές του. Τέλος, η πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αποφασίστηκε (!) να διεξαχθεί στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας κεκλεισμένων των θυρών, για τον φόβο επεισοδίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα