Ανέβηκε ρετιρέ η Λίβερπουλ

Επιασε κορυφή η Λίβερπουλ, στραβοπάτησε η πρωταθλήτρια Σίτι.Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, πήραν επαγγελματική νίκη (1-0) στο «Ανφιλντ» κόντρα στην Μπράιτον. 

Οι περσινοί φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ οδηγούν την κούρσα στο Νησί (9 β.), εκμεταλλευόμενοι το 1-1 της Μάντσεστερ Σίτι (7 β.) στην έδρα της Γουλβς. Το απόλυτο νικών έχουν επίσης οι Τσέλσι και Γουότφορντ, με τους «μπλε» να επικρατούν (2-1) εκτός έδρας της Νιούκαστλ και τους «ταράνδους» να νικούν με το ίδιο σκορ εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. Στους άλλους αγώνες: Μπόρνμουθ – Εβερτον 2-2, Σαουθάμπτον – Λέστερ 1-2, Χάντερσφιλντ – Κάρντιφ 0-0 και Αρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε (22.00, CS1) με το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα