Κοντά σε Μαρσέιγ ο Στρόυτμαν

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Κέβιν Στρόοτμαν στη Μαρσέιγ! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μασσαλοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου. Το κόστος της μεταγραφής του αγγίζει τα 28.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων μπόνους επίτευξης στόχων. Ο 28χρονος μέσος αναμένεται ότι θα φτάσει σήμερα στη Γαλλία, προκειμένου να περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Στρόοτμαν ανήκε στη Ρόμα από το καλοκαίρι του 2013, μετρώντας 13 γκολ και 20 ασίστ σε 131 συμμετοχές, έχοντας όμως και πολλούς τραυματισμούς.

Παράλληλα, η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα, ώστε να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Πάκο Αλκάθερ. Μάλιστα, οι Γερμανοί διατηρούν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι μεταξύ 20.000.000 και 25.000.000 ευρώ. Οι ετήσιες απολαβές του 24χρονου φορ θα φτάσουν τα 4.000.000 ευρώ.

Τέλος, η Μπεσίκτας ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Λορίς Κάριους με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ για τα επόμενα δύο χρόνια. Κατά την άφιξη του 25χρονου τερματοφύλακα στην Κωνσταντινούπολη, οι φίλαθλοι της Μπεσίκτας τον αποθέωσαν, παρότι στο Μουντιάλ αποδείχθηκε μοιραίος για την Εθνική Γερμανίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα