Ο παλιός είναι αλλιώς

Ο δάσκαλος Αντσελότι έδωσε μάθημα στον μαθητή Γκατούζο στην ανατροπή της Νάπολι επί της Μίλαν (3-2)Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι… αλλιώς! Η Νάπολι έκανε επική ανατροπή απέναντι στη Μίλαν, νικώντας τη στο Σαν Πάολο με 3-2 (53′, 67′ Ζιελίνσκι, 80′ Μέρτενς – 15′ Μποναβεντούρα, 49′ Καλάμπρια).

Ετσι, ο Κάρλο Αντσελότι επικράτησε στη μάχη των πάγκων κόντρα στον επί οκτώ χρόνια (2001-2009) παίκτη του στους «ροσονέρι» Τζενάρο Γκατούζο, δείχνοντας ότι ο μαθητής του θέλει ακόμη αρκετή εμπειρία για να τον φτάσει. 

Οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν μόλις στο 15ο λεπτό με τον Μποναβεντούρα, ενώ ο Καλάμπρια έκανε το 2-0 στο 49′. Παρ’ όλα αυτά οι «παρτενοπέι» δεν λύγισαν, επέμειναν και δικαιώθηκαν.

Χρυσή αλλαγή

Ο MVP του ματς Ζιελίνσκι μείωσε σε 2-1 στο 53ο λεπτό, ενώ στο 67′ πάλι ο ίδιος σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα αύξησαν την πίεσή τους οι Ναπολιτάνοι και στο 80′ ο Μέρτενς έκανε το 3-2, δικαιώνοντας τον «Καρλίτο» που τον πέρασε ως αλλαγή στο ματς, στη θέση του Χάμσικ (63′).

Στο μεταξύ, η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λάτσιο, αλλά τη νίκησε με 2-0. Το σκορ άνοιξε με εκπληκτικό σουτ ο Πιάνιτς στο 30′, ενώ ο Μάτζουκιτς έκανε το 2-0 (75′) μπροστά σε κενή εστία έπειτα από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ πραγματοποίησε μια πολύ μεστή εμφάνιση και δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του στο Καμπιονάτο. 

Τέλος, στην Ισπανία σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» χάρη στο γκολ του Ντεμπελέ (57′) νίκησαν με 1-0 και απέδρασαν από το στάδιο «Χοσέ Θορίγια» με το «τρίποντο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα