Στην είσοδο ο Σικαμπάλα, στην έξοδο ο Ισμαέλ

Γεμίζει η επίθεση, αλλά αδειάζει ο πάγκος του Απόλλωνα Σμύρνης! Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο βιρτουόζος εξτρέμ της Ζάμαλεκ Μαχμούντ Σικαμπάλα, για να γίνει «κάτοικος» Ριζούπολης.Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε δώσει εδώ και αρκετό καιρό τα χέρια με τον αιγυπτιακό σύλλογο για τον δανεισμό του ντριμπλαδόρου μεσοεπιθετικού, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006. 

Ποντάρουν πολλά πάνω του οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, καθώς έχει το ταλέντο να βοηθάει την ομάδα στον «στίβο» του πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα βρίσκονται σε αναζήτηση ενός προπονητή, για να αντικαταστήσει τον «φευγάτο» Βαλεριέν Ισμαέλ, ο οποίος δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη στη διοίκηση ήδη από την προετοιμασία. 

Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την πώληση του Ισπανού γκολεαδόρ Πέδρο Κόντε σε σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αναζητάει εναγωνίως τον αντικαταστάτη του. Βέβαια, τα 900.000 ευρώ που αναμένεται να μπουν στα ταμεία του συλλόγου από την πώληση του 30χρονου στράικερ δίνουν στην ομάδα την πολυτέλεια να αναζητήσει μια πιο ακριβή αλλά και πιο αξιόπιστη λύση. Την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της επιθυμεί και η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί», μάλιστα, τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 34χρονο επιτελικό χαφ Νόε Ακόστα, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Λαμία και ανήκει στην Πετρόλουλ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα