ΕΦΚΑ: «Οργια» στη Ζαλοκώστα 7

Μια προκήρυξη-σκάνδαλο με εξωφρενικές προϋποθέσεις, για εκμετάλλευση του κτιρίου «φιλέτο» από ξενοδοχειακή επιχείρησηΣημαντική αύξηση κατά 19% παρουσίασε στο πρώτο εξάμηνο του 2018 ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Βιοχάλκο, που έφτασε τα 2,186 δισ. ευρώ. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρου εισοδήματος παρέμειναν σε γενικές γραμμές αμετάβλητα στα 46.000.000 ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους της περιόδου αυξήθηκαν κατά 35% έναντι του πρώτου εξαμήνου του 2017 και διαμορφώθηκαν στα 40.000.000 ευρώ. 

Ο καθαρός δανεισμός ανήλθε σε 1,6 δισ. ευρώ έναντι 1,53 δισ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2017, κυρίως λόγω των νέων δανείων που εξασφαλίστηκαν για τη χρηματοδότηση έργων στους κλάδους των καλωδίων και των σωλήνων χάλυβα, καθώς και λόγω αυξημένων αναγκών κεφαλαίου κίνησης.

Οι βασικοί κλάδοι

Το πρώτο εξάμηνο του 2018 χαρακτηρίστηκε από θετικές εξελίξεις στους βασικούς κλάδους της Βιοχάλκο. Οι όγκοι πωλήσεων και ο κύκλος εργασιών αυξήθηκαν στους κλάδους αλουμινίου και χαλκού, κυρίως χάρη στην ενισχυμένη ζήτηση αλλά και στις τιμές μετάλλων.

Στον κλάδο χάλυβα καταγράφηκαν βελτιωμένοι όγκοι πωλήσεων και αύξηση τιμών, ενώ αυξήθηκαν το ποσοστό αξιοποίησης της δυναμικότητας των εργοστασίων και η παραγωγικότητα, μετά την ολοκλήρωση της στρατηγικής επένδυσης στο έλαστρο της Dojran Steel το 2017.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα