Δένει τον Λόπες

Η ΑΕΚ τα βρήκε με τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου για νέο, διετές συμβόλαιοΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Θέμα χρόνου είναι η ανανέωση συμβολαίου στον Ελντερ Λόπες. Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες επέκτασης της συνεργασίας με τον Πορτογάλο αμυντικό, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή στο Ηράκλειο, όλα έχουν εξελιχθεί.

Η άφιξη του μάνατζερ Ουλίσε Σάντος στην Αθήνα και η συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ΑΕΚ στο περιθώριο του αγώνα με την Μπενφίκα έφερε την καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Απομένει πλέον να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για διετές συμβόλαιο.

Αντίθετα, μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα γίνει γνωστό το ακριβές μέγεθος της ζημιάς του Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Μπενφίκα στον αριστερό δικέφαλο και χάνει σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, με αφορμή τη συμπλήρωση 19 χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, όταν και σκοτώθηκαν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ, η Original 21 εξέδωσε μια συγκινητική ανακοίνωση και ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Istagram το μήνυμα της Οriginal 21 γράφοντας «Respect».

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ ανέφερε: «Είναι η μέρα που στα ονόματα των νεκρών Χαράλαμπου, Δημήτρη, Χριστίνας, Αναστάση, Γιώργου και Κυριάκου θα μπορούσε -όσο μακάβριο κι αν ακούγεται μα συνάμα και τόσο ρεαλιστικό για όσους έχουν κάνει την αγάπη για την ομάδα τους τρόπο ζωής- να είναι το όνομα του οποιουδήποτε από εμάς. Οι διαχωριστικές γραμμές τέτοιες μέρες οφείλουν να κάμπτονται και να θυμόμαστε ότι πάνω απ’ όλα η λέξη άνθρωπος χαρακτηρίζει το “είναι” μας. Στο πλαίσιο αυτό σύσσωμη η οικογένεια της ORIGINAL 21, πιστή στην κοινωνική της γραμμή και θέση, τιμά και μνημονεύει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συλλυπάται τις οικογένειές τους στις οποίες στέλνει ολόθερμα το μήνυμα να έχουν δύναμη και κουράγιο…».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα