Δέσμευσαν τους λογαριασμούς της εφοπλίστριας Φράγκου

Στη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών της εφοπλίστριας Αγγελικής Φράγκου προχώρησαν οι αρμόδιες Αρχές έπειτα από εντολή της ανακρίτριας Παναγιώτας ΤσιρώνηΗ ανακρίτρια έδωσε την εντολή επειδή υπάρχουν υπόνοιες ότι τα κεφάλαια της κυρίας Φράγκου, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, ενδέχεται να αποτελούν προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας. Για τον ίδιο λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεσμεύτηκαν οι θυρίδες της και οι λογαριασμοί των ελεγχόμενων από την ίδια IRF European Finance Investments LTD και Amadeus Maritime S.A.

Στο σκεπτικό της ανακριτικής διάταξης, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Προκύπτουν βάσιμες υπόνοιες ότι στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Αγγελικής Φράγκου του Νικολάου αλλά και των απολύτως ελεγχόμενων από αυτήν εταιριών αλλά και σε τυχόν τηρούμενες εκ μέρους της θυρίδες θησαυροφυλακίου (…) περιέχονται χρήματα ή κινητά πράγματα ή τίτλοι αξίας, αποκτηθέντα εξ εγκληματικής δραστηριότητας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα