Ερώτηση Κατσαφάδου για δασική ιστοσελίδα

Περισσότερο από έναν χρόνο έχει να λειτουργήσει η διαδικτυακή πλατφόρμα της Διεύθυνσης Δασικών Εργων και Υποδομών του υπουργείου ΠεριβάλλοντοςΣτο www.forestryservice.gr συγκεντρώνονταν πληροφορίες και δεδομένα για τη σχετική νομοθεσία, τις δημοπρασίες των δασικών υπηρεσιών, καθώς και για τους δασικούς συνεταιρισμούς. Το θέμα έφερε με ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστας Κατσαφάδος.

Από την ιστοσελίδα μπορούσε κανείς να αντλήσει πληροφορίες για τη διαχείριση των δασών και τη νομοθεσία που τα διέπει. Το www.forestryservice.gr εντάσσεται στο έργο για την προμήθεια «Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Εκμετάλλευσης Δασών, υποσυστημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού, ζώων σύρσης, εργατικών ατυχημάτων, δασικών κτιρίων, δασικού οδικού δικτύου», το οποίο στοίχισε στους Ελληνες πολίτες συνολικά 50.614,50 ευρώ.

Οπως επισημαίνει ο κ. Κατσαφάδος, δυστυχώς λειτούργησε ελάχιστα και, όπως φαίνεται, έχει να λειτουργήσει πάνω από έναν χρόνο, καθώς ενδεχομένως οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να πληρώσουν και να ανανεώσουν τη φιλοξενία της ιστοσελίδας ή τη χρήση του domain. Ο βουλευτής της Ν.Δ. ρωτά τον αρμόδιο υπουργό για ποιον λόγο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι εκτός λειτουργίας εδώ και πάνω από έναν χρόνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα