ΙRONΜΑΝ: Ο αγώνας-πρόκληση για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τον ΟΠΑΠ

«Sold out» με 1.500 συμμετοχές – 600 Έλληνες αθλητές προετοιμάζονται για τη μοναδική εμπειρίαH πρώτη διοργάνωση αγώνα IRONMAN 70.3 στην Ελλάδα είναι γεγονός! O κορυφαίος αγώνας τριάθλου στον κόσμο έρχεται στις 14 Απριλίου 2019 στο Costa Navarino με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ και είναι ήδη «soldout» συγκεντρώνοντας 1.500 συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών. 

Περίπου 600 Έλληνες τριαθλητές προετοιμάζονται εντατικά σε γυμναστήρια, πισίνες και γήπεδα, καθώς θα επιβληθούν σε μία σκληρή δοκιμασία 113 χιλιομέτρων. Ο αγώνας περιλαμβάνει 1,98 χλμ. κολύμβηση, 90 χλμ. ποδηλασίας και 21,1 χλμ. τρέξιμο στα παραθαλάσσια μεσογειακά τοπία της Μεσσηνίας.

O Έλληνας «Ironman»

Στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, που συμμετέχει στο πρόγραμμα «OΠΑΠ Champions». Ο έμπειρος τριαθλητής, που μετρά ήδη τρεις συμμετοχές σε αγώνες IRONMAΝ, δηλώνει ενθουσιασμένος: «Η πρόκληση εφέτος είναι μεγαλύτερη, καθώς για πρώτη φορά ένας τόσο μεγάλος αγώνας πραγματοποιείται στην Ελλάδα!  Όμορφες, αλλά και απαιτητικές διαδρομές, δημιουργούν μία δυνατή εμπειρία που επιβεβαιώνει απόλυτα το όνομα του αγώνα». Πέρα από τις προσπάθειες και τη σκληρή προπόνησή του ενόψει του αγώνα, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου θα μεταδώσει τις γνώσεις του και την εμπειρία του σε τέσσερις αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Costa Navarino με τον ΟΠΑΠ. «Στόχος μου είναι να πραγματοποιήσω μία καλή εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσω νέους αθλητές να ζήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη μοναδική εμπειρία», δήλωσε ο Έλληνας «Ironman».

Ένας αγώνας-θρύλος

Ο αγώνας IRONMAN ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια στη Χαβάη. Σήμερα, έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες. Διαθέτει πιστό κοινό με περισσότερους από 1.000.000 ενεργούς αθλητές και 5.500.000 θεατές σε όλο τον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα