Celebrities

Ο εκ Βόλου ορμώμενος εφευρέτης του Lifestyle Πέτρος Κωστόπουλος, γνήσιο πολιτιστικό τέκνο του ΠΑΣΟΚ, παραχώρησε μία συνέντευξη. Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι έκανε κακό με το συγκεκριμένο Lifestyle που προωθούσε μέσω των περιοδικών του, απάντησε: «Έκανα μόνο καλό. Εγώ, πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού».
Αντιλαμβάνεσθε ότι μια τέτοια απάντηση, μόνο γλέντι μπορούσε να ανάψει στο διαδίκτυο. Για πάρτε μία γεύση:
Αν καταλάβατε καλά, ο Κωστόπουλος είπε ότι ο βλάχος που διάβαζε ‘’Κλικ’’ και ‘’Νίτρο’’, μετά που τον ξεβλάχεψε ο Πέτρος, έκανε την Imaco, έβαλε φέσι σε τράπεζες, δημόσιο, εργαζόμενους και ΙΚΑ, ψευτοπτώχευσε και κάθε καλοκαίρι είναι στη Μύκονο.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας ξεβλάχεψε, ο Πέτρος Τατσόπουλος μας πήδηξε (τους μισούς), νιώθουμε τυχεροί…(αυτό να μη θεωρηθεί στείρα αντιπολίτευση προς την ΝΔ)
Ο Κωστόπουλος ξεβλάχεψε την Ελένη Βλαχάκη.
τον Μόγλη γιατί δεν τον ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος; Μόνο στα εύκολα;
Φανταστείτε πώς θα ήταν η Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, η Εκκλησία Α.Ε., η Ελληνική Δικαιοσύνη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Νίκος Καρβέλας και ο Φοίβος.
Βολταίρος, Μοντεσκιέ, Ντιντερό, Ρουσώ, Κωστόπουλος
Αν μπει ευρωπαίος στο σπίτι σου, κάνε ότι διαβάζεις ‘’Νίτρο’’ και λοιπά
Πού τα θυμήθηκα όλα αυτά; Έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο (Lifestyle) περιοδικό, που έφερε η γυναίκα μου από τον βασικό προμηθευτή μας, που είναι βέβαια το κομμωτήριο της γειτονιάς. Είπα να το ξεφυλλίσω και να σας κάνω κοινωνούς του τι διαβάζει σήμερα το μέσο χαζοχαρούμενο θηλυκό, ανεξαρτήτως ηλικίας μια κοινωνικής τάξεως. Αυτό συν το Survivor, μας δίνουν την πλήρη πολιτιστική εικόνα του λαού μας. Και μετά απορούμε πώς εκλέγεται ο Πολάκης, η Σία, η Τασία, η Παπακώστα, ο Άδωνης και οσονούπω ο Τατσόπουλος.
Αρχίζω από το εξώφυλλο που είναι τίγκα στις φωτογραφίες των καθημερινών πρωταγωνιστριών της τηλετύφλωσης. Κάποτε, έστω και τα τσακλοκούδουνα, ονειρεύονταν να γίνουν καθηγήτριες, γιατροί, δικηγόροι, έστω και τηλεφωνήτριες του ΟΤΕ, αν αποτύγχαναν στις εξετάσεις. Σήμερα ονειρεύονται να γίνουν παρουσιάστριες ή πρωινατζούδες να χορεύουν ζεϊμπέκικα πρωί πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι. Το πιο απλησίαστο ιδανικό τους; Ένα καλοκαίρι στη Μύκονο. Εντρυφώντας στις σελίδες του περιοδικού μαθαίνω ότι οι περισσότερες από αυτές τις πριμαντόνες, καίτοι έχουν χωρίσει 2 και 3 φορές, αγαπούν με πάθος την οικογένειά τους και έχουν άριστες σχέσεις και με του δύο πρώην τους. Άλλη φωτογραφίζεται με τούρλα την κοιλιά και με μεγάλα γράμματα διαβάζουμε ότι «Η τάδε αναμένει μέχρι το Πάσχα την κόρη της». Τι μου λες βρε παιδί μου; Λες και δεν περιμένουν ή δεν έχουν περιμένει άλλες στο παρελθόν τις κόρες τους το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα ή την Μεγάλη Τρίτη.
Πρωτεύουσα θέση τα νέα ειδύλλια, τα οποία ξαναγίνονται νέα σε 5-6 μήνες.
Ακόμη: «Φήμες λένε ότι η τάδε είναι έγκυος», ενίοτε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ…
Αλλού: «Η Δείνα ετοιμάζεται για τα γενέθλια του γιού της με το νέο της φλερτ, που λατρεύει τον πιτσιρίκο. Ο μπαμπάς, έστειλε μια γιγαντιαία κούκλα» (…και καθάρισε).
Και το αποτελειωτικό: «Η γνωστή τραγουδίστρια Μπέμπα Πλέμπα, θα τελέσει τον πολυαναμενόμενο θρησκευτικό γάμο της, με τον γνωστό επιχειρηματία X. Την ίδια ώρα θα βαφτίσει και την κόρη της από τον προηγούμενο γάμο, αλλά και τον γιό της από το σημερινό γάμο. Κουμπάροι και νονοί θα έχουν γραφεί σε ειδικό χρηστικό οδηγό για διευκόλυνση των καλεσμένων».
Και μετά ακολουθεί μία πλειάδα φωτογραφιών των διαφόρων Celebrities, συνήθως με φορέματα επώνυμα μεν, χωρίς ύφασμα δε ή με μαγιό χωρίς μαγιό. Οι φωτογραφίες είναι διανθισμένες με βαρυσήμαντα λόγια μεγάλων σελεμπριτισσών, όπως «Θέλω πολύ να γίνω γιαγιά» ή «Τη μαμά μου την λατρεύω» ή «Από μικρή στο σπίτι είμαστε όλοι αριστεροί. Πάντα ψηφίζαμε Καραμανλή» ή «Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, αλλά αυτή θα είναι η τελευταία» ή «Ο αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Τσιτσάνης».
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μάλλον δεν μας ξεβλάχεψε αρκούντως ο Πετράν.
Αλλάζουμε κλίμα που λένε και στη τηλεόραση
Μία ηθοποιός, ξέρετε από αυτές που εμφανίζονται σε σειρές της πυρκαγιάς και λένε μνημειώδεις ατάκες όπως «δε το πιστεύω», σε πρωινάδικο αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις της αδελφής της με τα λόγια: «Αγαπάω την αδερφή μου, έχουμε περάσει πολλά μαζί. Το είχε πει πρώτα στη μαμά, που είναι πολύ διαλλακτική. Φαινόταν αυτό στην αδελφή μου, από πολύ μικρή. Της είχε πάρει π.χ. η νονά της μια λαμπάδα με Μπάρμπι και μου την έδωσε για να της πάρω μια λαμπάδα παιχταράς(;!). Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8-9 χρονών καταλαβαίνεις. Ήμουν πολύ εξοικειωμένη με αυτό. Ωστόσο δεν μπορώ να πω πως από τα 8 περίμενα πως η αδερφή μου είναι γκέι. Αργότερα όμως από τα 14-15 που αρχίζουν τα κοριτσάκια να φτιάχνονται… Η Τάδε δεν το είχε αυτό. Και ήρθε αβίαστα και μας το είπε. Το αγκαλιάσαμε. Όλα μια χαρά με αυτό. Είναι πολύ αγαπησιάρα».
Ο Μάνος Ελευθερίου είχε γράψει τους στίχους και ο Μίκης Θεοδωράκης είχε μελοποιήσει το «Μήπως ζούμε σ’ άλλη χώρα και δεν το γνωρίζουμε». Να σας πω μού έρχεται στο νου ώρες ώρες. Με το τελευταίο που διάβασα όμως, είπα στη γυναίκα μου να μου ετοιμάσει εκείνη την εμπριμέ φούστα της με την φούξια μπλούζα και τις κίτρινες (καθότι ΑΕΚτζής) γόβες, που δε τα φοράει πιά…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα