Κατάκλιση στο σπίτι; Η ANG MEDICALS είναι δίπλα σας με νοσοκομειακά κρεβάτια & βοηθήματα!

Όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση της υγείας σας μετά από κάποιο ατύχημα, είναι πολύ σημαντικό να έχετε όλα τα βοηθήματα και ορθοπαιδικά είδη που χρειάζεστε για να μπορέσετε να αναρρώσετε με ασφάλεια.

Δυστυχώς το κρεβάτι που κοιμόσασταν μέχρι τώρα δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να αγοράσετε ή ενοικιάσετε ένα από τα ειδικά νοσοκομειακά κρεβάτια. Οι νοσοκομειακές κλίνες είναι αυτό που ψάχνετε και μπορείτε να το βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του ANG Medicals, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητά σας και τις ανάγκες σας. Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους κλίνης. Τις χειροκίνητες και τις ηλεκτρικές κλίνες.

Η χειροκίνητη δίσπαστη κλίνη με ρόδες και δύο μανιβέλες ανύψωσης είναι βαρέως τύπου και μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους ασθενείς. Ο σκελετός του κρεβατιού έρχεται στον χώρο σας, με δωρεάν μεταφορικά και εγγύηση. Η ANG MEDICALS σας στέλνει ειδικό συνεργάτη της για να σας δείξει κάθε τρόπο χειρισμού της νοσοκομειακής κλίνης.

 

Για πιο σοβαρές και μόνιμες καταστάσεις κατάκλισης όπου ο ασθενής δύναται να μείνει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο κρεβάτι ή αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, πολύ πρακτική και ποιοτική λύση είναι οι ηλεκτρικές νοσοκομειακές κλίνες όπως η V-PLUS ΗΜΙΔΙΠΛΗ που θα βρείτε με 1 κλικ. Όλες οι ανακλίσεις, πραγματοποιούνται με ηλεκτρικό χειριστήριο και ρυθμίζονται αποκλειστικά στα μέτρα του ασθενούς. Λειτουργεί και σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, με εφεδρική μπαταρία.

Αναπηρικά αμαξίδια απλού και ειδικού τύπου

 

Αν χρειάζεστε αναπηρικά αμαξίδια, στην ANG Medicals θα βρείτε αυτό που ψάχνετε! Σε ανταγωνιστική τιμή και με όλες τις ανέσεις, το Standard AC–45 αμαξίδιο έρχεται στην πόρτα σας, εύκολα και γρήγορα.

Σε περίπτωση που ο άνθρωπος θέλει να χρησιμοποιήσει μόνος του το καροτσάκι, μπορεί να δει τα ηλεκτρικά αμαξίδια που υπάρχουν στο εμπόριο και να επιλέξει ένα απ’ αυτά. Είναι λειτουργικά, κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους και αποσυναρμολογούνται πανεύκολα.

Μπείτε στο ANG Medicals για περισσότερες πληροφορίες και για να πλοηγηθείτε σε όλα τα προϊόντα.