Δημήτρης Ριζούλης

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Στα καφενεία γίνονται οι σημαντικότερες πολιτικές ζυμώσεις και «βγαίνουν» οι κυβερνήσεις. Οποιος νομίζει ότι αυτό δεν ισχύει πλέον προφανώς είναι βαθιά νυχτωμένος και αποξενωμένος από όσα συμβαίνουν (ακόμα) στη χώρα μας.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Τι είναι τελικά ο φασισμός; Ενας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής εκφράζεται κατά του νομοσχεδίου που προβλέπει αλλαγή φύλου για δεκαπεντάχρονα και δέχεται απίστευτο bullying από υποτιθέμενους «δημοκράτες» που τον στοχοποιούν και αμφισβητούν ακόμα και τη νοημοσύνη του (!!!) δημοσίως.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Γράφουν από προχθές Ελληνες και ξένοι αναλυτές ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να νοσταλγήσει τον Σόιμπλε τώρα που φεύγει από το υπουργείο Οικονομικών, υπονοώντας ότι ο διάδοχός του μπορεί να είναι χειρότερος.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Λαλίστατος αρθρογράφος, της γενιάς των αερολόγων δήθεν προοδευτικών, που τις τελευταίες δεκαετίες κατέκλυσαν τα ελληνικά media, απεφάνθη ότι η Δικαιοσύνη κακώς συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση κατασκοπίας κατά του Κώστα Καραμανλή, επειδή πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας!

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Τι νόημα έχει το 2017 να διεξάγεται στην τραυματισμένη από τα Μνημόνια Ελλάδα, επί τόσες ημέρες, ένας δημόσιος διάλογος για την εξίσωση ναζισμού - κομμουνισμού, και μάλιστα να μονοπωλεί την επικαιρότητα;

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Εκτός τόπου και χρόνου είναι όσοι ερμηνεύουν με μικροπολιτικό τρόπο τη δημόσια συζήτηση που άνοιξε με αφορμή τις παντελώς άστοχες δηλώσεις Βούτση για την Ορθοδοξία και τις παρελάσεις.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

ΟΓιάννος Παπαντωνίου καταδικάστηκε την Τετάρτη και από το Εφετείο για ψευδές «πόθεν έσχες», ενώ χθες του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για την παράνομη πώληση της βίλας του στη Σύρο.

Σελίδες