Δημήτρης Ριζούλης

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Η κατάσταση με τις συνεχείς προκλήσεις του Ερντογάν έχει ξεφύγει. Ο «σουλτάνος» της Αγκυρας έδειξε πλέον και στην Ευρώπη το άγριο πρόσωπό του, αυτό που έχει δείξει κατά καιρούς στους Ελληνες.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Κανένας δεν έχει καταλάβει πού ακριβώς βρίσκεται η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές. Κάποιες στιγμές φαίνεται να δημιουργείται κλίμα συμφωνίας, όμως αμέσως μετά διαψεύδονται οι προσδοκίες και το χάσμα μοιάζει τεράστιο.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο» έλεγε ένα τραγούδι που είχε γίνει επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Αυτοί οι στίχοι ισχύουν επακριβώς και σήμερα, και περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεται ο πλούτος παγκοσμίως.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης


Την περασμένη Κυριακή της Αποκριάς, εν μέσω γενικής χαράς και ευφορίας, αναγκάστηκα να επισκεφθώ ένα νοσοκομείο έπειτα από ξαφνικό πρόβλημα υγείας (ευτυχώς αποδείχτηκε περαστικό).

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Ολο πιο ξεκάθαρα φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ότι μαζεύτηκαν πολλά ζόρια για την κυβέρνηση. Τόσα ώστε προκαλούν έντονο εκνευρισμό και διαλυτικές τάσεις, που ακόμα βέβαια είναι στα σπάργανα. Ομως, υπάρχουν και εκδηλώνονται δημοσίως.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Οι Ελληνες θα πρέπει να πάρουμε το βραβείο του πιο ευκολόπιστου λαού στον δυτικό κόσμο. Οπως αποδεικνύεται, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε κάθε απίθανο τύπο που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια.

Εικόνα: Δημήτρης Ριζούλης

Οι τακτικές του παρελθόντος που εφάρμοσε κατά κόρον το βαθύ ΠΑΣΟΚ παραμένουν «ζωντανές» και μένουν ίδιες και απαράλλαχτες, για να μας θυμίζουν τις εποχές της ασυδοσίας που πληρώνουν τα τελευταία χρόνια με πόνο και αίμα οι Ελληνες

Σελίδες