Προσφορές

Το άδοξο τέλος των αγωνιστών του ‘21 («κυριακάτικη δημοκρατία» 25/03/17)

Εκτάκτως το Σάββατο 25/03 η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει: Το άδοξο τέλος των αγωνιστών του ‘21 • Ενα βιβλίο με τις αληθινές ιστορίες των ηρώων της επανάστασης που παραγκωνίστηκαν από την ξενόδουλη εξουσία και τους αγνώμονες πολιτικούς και αντί για δόξα και τιμή εισέπραξαν αδικία και ταπείνωσηΜαζί, τα εμβατήρια της παρέλασης (διπλό cd)! 

Τούρκικες σφαγές + Ηπειρώτικα Μοιρολόγια («κυριακάτικη δημοκρατία» 19/03/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει ένα βιβλίο για τις Τούρκικες σφαγές που έγιναν σε βάρος των Ελλήνων, και τα ελληνικά ολοκαυτώματα που πρέπει να θυμόμαστε με δόξα. Μαζί, «Τα μοιρολόγια της Ηπείρου»

«δημοκρατία» Βορείου Ελλάδος - Η εφημερίδα για κάθε Μακεδόνα

Από την Δευτέρα 13/03/17, η «δημοκρατία» ανανεώνει την έκδοσή της στην Β. Ελλάδα και γίνεται μια υπερπλήρης εφημερίδα που τυπώνεται και εκδίδεται στη Θεσσαλονίκη και αγκαλιάζει κάθε Μακεδόνα.

ΥΨΩΜΑ 731 («κυριακάτικη δημοκρατία» 12/03/17)

Eνα βιβλίο φόρος τιμής στο ηρωικό έπος του 731 • Εκεί όπου λίγοι αλλά γενναίοι Έλληνες στρατιώτες σταμάτησαν τις πολυάριθμες ιταλικές δυνάμεις και δίδαξαν σε όλο τον κόσμο την αξία της θυσίας για την πατρίδα 

DONALD J. TRUMP («κυριακάτικη δημοκρατία» 19/02/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει σε πρώτη κυκλοφορία: DONALD J. TRUMP
► Οι πραγματικοί λόγοι της ανάδυσης του φαινομένου Trump 
► Ποιος είναι ο νέος πλανητάρχης; 
► Trump, Putin και Brexit το νέο διεθνές περιβάλλον 

Ημερολόγια 2017 («κυριακάτικη δημοκρατία» 22/01/17)

Ένα πολυτελές επιτραπέζιο ημερολόγιο για το 2017! Αποκτήστε ένα σπάνιο λεύκωμα με ανέκδοτα χειρόγραφα και έργα τέχνης των σημαντικότερων εκπροσώπων του πνευματικού μας κόσμου.

Ή επιλέξτε το ημερολόγιο της ορθοδοξίας. Ένα σκληρόδετο ημερολόγιο - αγιολόγιο με συνοπτικό συναξάρι και νηστιοδρόμιο • Αυτή την Κυριακή (22.01) με την «δημοκρατία» 

6CD - 110 μεγάλες επιτυχίες («κυριακάτικη δημοκρατία» 18/9/16)

H «κυριακάτικη δημοκρατία» (18.9) παρουσιάζει 3 νέες διπλές συλλογές: ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ, ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ και τα ωραιότερα τραγούδια από την χρυσή εποχή των ραδιοερασιτεχνών - 6CD, 110 μεγάλες επιτυχίες - Αποκτήστε τα όλα μαζί!

Η Πηγάδα του Μελιγαλά και ο Αρης Βελουχιώτης («κυριακάτικη δημοκρατία» 11/9/16)

Αυτή την Κυριακή (11.9) με την «δημοκρατία» σε πρώτη έκδοση: Η Πηγάδα του Μελιγαλά και ο Αρης Βελουχιώτης - Ενα βιβλίο με τα πραγματικά γεγονότα τον αιματοβαμμένο Σεπτέμβριο του ‘44.

Τα στρατιωτικά κινήματα και οι ηγέτες τους («κυριακάτικη δημοκρατία» 10/7/16)

Αυτή την Κυριακή (10.7) με την «δημοκρατία»: Τα στρατιωτικά κινήματα και οι ηγέτες τους • Eνα μοναδικό βιβλίο με τα σημαντικότερα στρατιωτικά κινήματα που διαμόρφωσαν την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας • Κυριακά

Oι Αλβανοί Τσάμηδες («κυριακάτικη δημοκρατία» 03/7/16)

Αυτή την Κυριακή (03.7) με την «δημοκρατία»: Oι Αλβανοί Τσάμηδες • Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Απόστολου Παπαθεοδώρου για την ύποπτη δράση και τις διαχρονικές προκλήσεις των μουσουλμάνων τσάμηδων, σε βάρος τις πατρίδας μας. 

8CD μαζί («κυριακάτικη δημοκρατία» 18/6/16)

H κυριακάτικη δημοκρατία (εκτάκτως το Σάββατο 18.6) τιμά την δημοτική μας παράδοση και παρουσιάζει μια μεγάλη μουσική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε • Για πρώτη φορά 8CD με τα ωραιότερα τραγούδια του τόπου μας