Προσφορές

DONALD J. TRUMP («κυριακάτικη δημοκρατία» 19/02/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει σε πρώτη κυκλοφορία: DONALD J. TRUMP
► Οι πραγματικοί λόγοι της ανάδυσης του φαινομένου Trump 
► Ποιος είναι ο νέος πλανητάρχης; 
► Trump, Putin και Brexit το νέο διεθνές περιβάλλον 

Ημερολόγια 2017 («κυριακάτικη δημοκρατία» 22/01/17)

Ένα πολυτελές επιτραπέζιο ημερολόγιο για το 2017! Αποκτήστε ένα σπάνιο λεύκωμα με ανέκδοτα χειρόγραφα και έργα τέχνης των σημαντικότερων εκπροσώπων του πνευματικού μας κόσμου.

Ή επιλέξτε το ημερολόγιο της ορθοδοξίας. Ένα σκληρόδετο ημερολόγιο - αγιολόγιο με συνοπτικό συναξάρι και νηστιοδρόμιο • Αυτή την Κυριακή (22.01) με την «δημοκρατία» 

6CD - 110 μεγάλες επιτυχίες («κυριακάτικη δημοκρατία» 18/9/16)

H «κυριακάτικη δημοκρατία» (18.9) παρουσιάζει 3 νέες διπλές συλλογές: ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ, ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ και τα ωραιότερα τραγούδια από την χρυσή εποχή των ραδιοερασιτεχνών - 6CD, 110 μεγάλες επιτυχίες - Αποκτήστε τα όλα μαζί!

Η Πηγάδα του Μελιγαλά και ο Αρης Βελουχιώτης («κυριακάτικη δημοκρατία» 11/9/16)

Αυτή την Κυριακή (11.9) με την «δημοκρατία» σε πρώτη έκδοση: Η Πηγάδα του Μελιγαλά και ο Αρης Βελουχιώτης - Ενα βιβλίο με τα πραγματικά γεγονότα τον αιματοβαμμένο Σεπτέμβριο του ‘44.

Τα στρατιωτικά κινήματα και οι ηγέτες τους («κυριακάτικη δημοκρατία» 10/7/16)

Αυτή την Κυριακή (10.7) με την «δημοκρατία»: Τα στρατιωτικά κινήματα και οι ηγέτες τους • Eνα μοναδικό βιβλίο με τα σημαντικότερα στρατιωτικά κινήματα που διαμόρφωσαν την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας • Κυριακά

Oι Αλβανοί Τσάμηδες («κυριακάτικη δημοκρατία» 03/7/16)

Αυτή την Κυριακή (03.7) με την «δημοκρατία»: Oι Αλβανοί Τσάμηδες • Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Απόστολου Παπαθεοδώρου για την ύποπτη δράση και τις διαχρονικές προκλήσεις των μουσουλμάνων τσάμηδων, σε βάρος τις πατρίδας μας. 

8CD μαζί («κυριακάτικη δημοκρατία» 18/6/16)

H κυριακάτικη δημοκρατία (εκτάκτως το Σάββατο 18.6) τιμά την δημοτική μας παράδοση και παρουσιάζει μια μεγάλη μουσική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε • Για πρώτη φορά 8CD με τα ωραιότερα τραγούδια του τόπου μας