Προσφορές

Ο Εθνικός Στρατός μας 1936-1940 («κυριακάτικη δημοκρατία» 22/10/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» (22.10) παρουσιάζει μία διπλή συλλεκτική προσφοράΣε πρώτη κυκλοφορία: Ο Εθνικός Στρατός μας • Η ιστορική έκδοση του υπουργείου Τύπου της κυβερνήσεως του Ιωάννη Μεταξά, για τις στρατιωτικές προετοιμασίες της περιόδου 1936-1940Μαζίτο έπος του 40 μέσα από τα σατυρικά τραγούδια της εποχής σε μία συλλογή!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1917 - 100 χρόνια μετά («κυριακάτικη δημοκρατία» 15/10/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» (15.10) παρουσιάζει σε πρώτη κυκλοφορίαΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1917 - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ • H Επανάσταση της Βίας και των Ψευδαισθήσεων • Η κατάληψη της εξουσίας από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους! 

TA ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΜ («κυριακάτικη δημοκρατία» 08/10/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει: TA ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΜ • Όλη η αλήθεια την κόκκινη τρομοκρατία του 43-44 & η θυσία χιλιάδων αθώων που σκεπάστηκε από την αριστερή ιστοριογραφία!

δημοκρατία ΚΥΝΗΓΙ (εφημερίδα «δημοκρατία» 05/10/17)
Μην χάσετε εκτάκτως την Πέμπτη (05.10) με το ένθετο δημοκρατία «ΚΥΝΗΓΙ»: Ένα ελληνικό DVD, του Ανδρέα Καραγιάννη, με εντυπωσιακά καρτέρια φάσσας στην έναρξη - δημοκρατία «ΚΥΝΗΓΙ» - Το νο1 κυνηγετικό περιοδικό! 
Ιστορική Αλήθεια και Προπαγάνδα 2ος τόμος («κυριακάτικη δημοκρατία» 01/10/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει σε πρώτη κυκλοφορίαΙστορική Αλήθεια και Προπαγάνδα • Το βιβλίο που αποκαλύπτει τα ψεύδη της αριστεράς • Μην χάσετε τον δεύτερο τόμο

Ιστορική Αλήθεια και Προπαγάνδα («κυριακάτικη δημοκρατία» 24/09/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει  σε πρώτη κυκλοφορίαΙστορική Αλήθεια και Προπαγάνδα • Το βιβλίο που αποκαλύπτει τις προκαταλήψεις και τα ψεύδη της αριστεράςγια τον ελληνοϊταλικό πόλεμο, την γερμανική εισβολή, την συνθηκολόγηση, τις πατριωτικές κατοχικές κυβερνήσεις & τις εθνοπροδοσίες του ΚΚΕ. 

δημοκρατία «ΚΥΝΗΓΙ» (Τετάρτη 13/9/17)

Την Τετάρτη 13.09 με το ένθετο «δημοκρατία κυνήγι»: Μία ιταλική καραμπίνα και ένα δορυφορικό σύστημα εντοπισμού κυνηγόσκυλωνΜαζί, ένα συναρπαστικό DVD, για κυνήγι αγριόχοιρου του Gianni Lugari Το Νο1 κυνηγετικό περιοδικό

Η επιχείρησις «Πυρσός» («κυριακάτικη δημοκρατία» 03/9/17)

Αυτή την Κυριακή (03.9) η «δημοκρατία» παρουσιάζει: Η επιχείρησις «Πυρσός» • Οι επικές μάχες του Γράμμου-Βίτσι & η συντριβή της ξενοκίνητης αριστερής ανταρσίας από τον Εθνικό Στρατό!

ΜΑΡΙΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ («κυριακάτικη δημοκρατία» 13/08/17)

Αυτή την Κυριακή 13.08 με την «δημοκρατία»ΜΑΡΙΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ • Ένα βιβλίο για τον βίο της υπεραγίας Θεοτόκου, με στοιχεία από τις αυθεντικές εκκλησιαστικές πηγέςΜαζί, ένα CD με τους κατανυκτικούς ύμνους της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, από τον πρωτοψάλτη Ευάγγελο Γκίκα.

4 CD και βιβλίο («κυριακάτικη δημοκρατία» 30/07/17)

Την Κυριακή (30.7) η «δημοκρατία» παρουσιάζει 1 βιβλίο από την ιστορική βιβλιοθήκη και 2 συλλογές με τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια, για να επιλέξετε • Αποκτήστε τα όλα μαζί! 4 CD και ένα βιβλίο μόνο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»!

Η τρομοκρατία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ («κυριακάτικη δημοκρατία» 23/07/17)

Αυτή την Κυριακή (23.7) η «δημοκρατία» παρουσιάζει  το αποκαλυπτικό βιβλίο του Ιωάννη Μπουγά • Η τρομοκρατία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια της κατοχής • Για πρώτη φορά οι ανέκδοτες συγκλονιστικές μαρτυρίες των αθώων θυμάτων, για την εγκληματική δράση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ "ΑΤΤΙΛΑ" 1968-1674 («κυριακάτικη δημοκρατία» 16/07/17)

Αυτή την Κυριακή (16.7) η «δημοκρατία» ανοίγει τον φάκελο της Κύπρου & παρουσιάζει τον δεύτερο αποκαλυπτικό τόμο. Πως φτάσαμε στον Αττίλα και στη τουρκική εισβολή, που οδήγησε στη διχοτόμηση του νησιού - Η τελευταία ευκαιρία και η μεγάλη προδοσία

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 1967 - 1973 («κυριακάτικη δημοκρατία» 25/06/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει σε πρώτη κυκλοφορία ένα βιβλίο που καταρρίπτει τους μύθους για την αντίσταση κατά της 21ης Απριλίου • Από τους «νεοαντιστασιακούς» στην «γενιά» του Πολυτεχνείου

4CD και βιβλίο («κυριακάτικη δημοκρατία» 18/06/17)

Αυτή την Κυριακή (18.6) με την «κυριακάτικη δημοκρατία»5 Μάγκες του Περαία • 2CD, 30 αυθεντικά ρεμπέτικα & ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ • 2CD, 31 απαγορευμένα τραγούδιαΜαζί, ένα βιβλίο για να συμπληρώσετε την ιστορική βιβλιοθήκη σας!

O ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ («κυριακάτικη δημοκρατία» 03/06/17)

Εκτάκτως το Σάββατο 03.6 η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει: O ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ • Ενα αποκαλυπτικό βιβλίο για να μην ξεχαστούν τα έργα και οι ημέρες των συμμοριτώνΜαζί: Καψάλης, Κατσίγιαννη, Τσαμπά και όλοι οι μεγάλοι του δημοτικού τραγουδιού στα νέα τους τραγούδια • Βιβλίο και 4CD ΜΑΖΙ!

H Αυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως («κυριακάτικη δημοκρατία» 28/05/17)

Aυτή την Κυριακή 28.05 με την «κυριακάτικη δημοκρατία»H Aυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως • Από την Αγία Σοφία του Κωνσταντίνου στην Αγία Σοφία του Ιουστινιανού • Σε πρώτη κυκλοφορία, η ιστορία της χιλιόχρονης αυτοκρατορίας του Βυζαντίου από τον κορυφαίο ιστορικό  Σαράντο Καργάκο. 

Κατοχικός Εμφύλιος Πόλεμος («κυριακάτικη δημοκρατία» 14/05/17)

Κατοχικός Εμφύλιος Πόλεμος στην Ελλάδα 1943-1944 - ΣΕ 1η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ - Η πρώτη προσπάθεια του ΚΚΕ για υφαρπαγή της εξουσίας. Ενα αποκαλυπτικό βιβλίο για τα συγκλονιστικά γεγονότα της περιόδου, που σημάδεψαν την ελληνική Ιστορία.  

Ρούπελ: Τα οχυρά της γραμμής Μεταξά («κυριακάτικη δημοκρατία» 07/05/17)

Ρούπελ: Τα οχυρά της γραμμής Μεταξά • Εκεί που λίγοι αδάμαστοι Ελληνεςσυνέτριψαν την γερμανική υπεροψία και ανάγκασαν τους ναζί, να υποκλιθούν στην ελληνική γενναιότητα • Μόνο με την «κυριακάτικη δημοκρατία»

Ναπολέων Ζέρβας («κυριακάτικη δημοκρατία» 29/04/17)

Εκτάκτως το Σάββατο με την «κυριακάτικη δημοκρατία»: Ναπολέων Ζέρβας • Ο μεγάλος πολέμαρχος της Εθνικής Αντίστασης. Μία ιστορική κατάθεση για τον ένδοξο αρχηγό του Ε.Δ.Ε.Σ, που έσωσε την Ελλάδα από τους τσάμηδες και τον Ερυθρό κίνδυνο. 

ΠΑΣΧΑ 2017 («κυριακάτικη δημοκρατία» 15/04/17)

Το Μεγάλο Σάββατο η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει μία μεγάλη εορταστική προσφοράΕλληνικό πανηγύρι με τα 4 μεγάλα κλαρίναΧαλκιάςΣαλέαςΜάγγαςΠλαστήρας • Μαζί, 3 συλλογές -6CD- με τα καλύτερα τραγούδια της δημοτικής μας παράδοσης!

Τριπλή προσφορά («κυριακάτικη δημοκρατία» 09/04/17)

«Βότανα και γιατροσόφια του Αγ. Ορους» • Ενα βιβλίο με τις θαυματουργές συνταγές από τους ονομαστούς βοτανοθεραπευτές του Αθωνα. Μαζί, Πέτρος Γαϊτάνος - Νέο διπλό CD σε πρώτη κυκλοφορία - «Διδαχές & ύμνοι της Ορθοδοξίας» • Ακόμη, ένθετο και CD-ROM για να συμπληρώσετε μόνοι σας και εύκολα την φορολογική σας δήλωση

Το άδοξο τέλος των αγωνιστών του ‘21 («κυριακάτικη δημοκρατία» 25/03/17)

Εκτάκτως το Σάββατο 25/03 η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει: Το άδοξο τέλος των αγωνιστών του ‘21 • Ενα βιβλίο με τις αληθινές ιστορίες των ηρώων της επανάστασης που παραγκωνίστηκαν από την ξενόδουλη εξουσία και τους αγνώμονες πολιτικούς και αντί για δόξα και τιμή εισέπραξαν αδικία και ταπείνωσηΜαζί, τα εμβατήρια της παρέλασης (διπλό cd)! 

Τούρκικες σφαγές + Ηπειρώτικα Μοιρολόγια («κυριακάτικη δημοκρατία» 19/03/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει ένα βιβλίο για τις Τούρκικες σφαγές που έγιναν σε βάρος των Ελλήνων, και τα ελληνικά ολοκαυτώματα που πρέπει να θυμόμαστε με δόξα. Μαζί, «Τα μοιρολόγια της Ηπείρου»

«δημοκρατία» Βορείου Ελλάδος - Η εφημερίδα για κάθε Μακεδόνα

Από την Δευτέρα 13/03/17, η «δημοκρατία» ανανεώνει την έκδοσή της στην Β. Ελλάδα και γίνεται μια υπερπλήρης εφημερίδα που τυπώνεται και εκδίδεται στη Θεσσαλονίκη και αγκαλιάζει κάθε Μακεδόνα.

ΥΨΩΜΑ 731 («κυριακάτικη δημοκρατία» 12/03/17)

Eνα βιβλίο φόρος τιμής στο ηρωικό έπος του 731 • Εκεί όπου λίγοι αλλά γενναίοι Έλληνες στρατιώτες σταμάτησαν τις πολυάριθμες ιταλικές δυνάμεις και δίδαξαν σε όλο τον κόσμο την αξία της θυσίας για την πατρίδα 

DONALD J. TRUMP («κυριακάτικη δημοκρατία» 19/02/17)

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει σε πρώτη κυκλοφορία: DONALD J. TRUMP
► Οι πραγματικοί λόγοι της ανάδυσης του φαινομένου Trump 
► Ποιος είναι ο νέος πλανητάρχης; 
► Trump, Putin και Brexit το νέο διεθνές περιβάλλον 

Ημερολόγια 2017 («κυριακάτικη δημοκρατία» 22/01/17)

Ένα πολυτελές επιτραπέζιο ημερολόγιο για το 2017! Αποκτήστε ένα σπάνιο λεύκωμα με ανέκδοτα χειρόγραφα και έργα τέχνης των σημαντικότερων εκπροσώπων του πνευματικού μας κόσμου.

Ή επιλέξτε το ημερολόγιο της ορθοδοξίας. Ένα σκληρόδετο ημερολόγιο - αγιολόγιο με συνοπτικό συναξάρι και νηστιοδρόμιο • Αυτή την Κυριακή (22.01) με την «δημοκρατία» 

6CD - 110 μεγάλες επιτυχίες («κυριακάτικη δημοκρατία» 18/9/16)

H «κυριακάτικη δημοκρατία» (18.9) παρουσιάζει 3 νέες διπλές συλλογές: ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ, ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ και τα ωραιότερα τραγούδια από την χρυσή εποχή των ραδιοερασιτεχνών - 6CD, 110 μεγάλες επιτυχίες - Αποκτήστε τα όλα μαζί!

Η Πηγάδα του Μελιγαλά και ο Αρης Βελουχιώτης («κυριακάτικη δημοκρατία» 11/9/16)

Αυτή την Κυριακή (11.9) με την «δημοκρατία» σε πρώτη έκδοση: Η Πηγάδα του Μελιγαλά και ο Αρης Βελουχιώτης - Ενα βιβλίο με τα πραγματικά γεγονότα τον αιματοβαμμένο Σεπτέμβριο του ‘44.

Τα στρατιωτικά κινήματα και οι ηγέτες τους («κυριακάτικη δημοκρατία» 10/7/16)

Αυτή την Κυριακή (10.7) με την «δημοκρατία»: Τα στρατιωτικά κινήματα και οι ηγέτες τους • Eνα μοναδικό βιβλίο με τα σημαντικότερα στρατιωτικά κινήματα που διαμόρφωσαν την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας • Κυριακά

Oι Αλβανοί Τσάμηδες («κυριακάτικη δημοκρατία» 03/7/16)

Αυτή την Κυριακή (03.7) με την «δημοκρατία»: Oι Αλβανοί Τσάμηδες • Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Απόστολου Παπαθεοδώρου για την ύποπτη δράση και τις διαχρονικές προκλήσεις των μουσουλμάνων τσάμηδων, σε βάρος τις πατρίδας μας. 

8CD μαζί («κυριακάτικη δημοκρατία» 18/6/16)

H κυριακάτικη δημοκρατία (εκτάκτως το Σάββατο 18.6) τιμά την δημοτική μας παράδοση και παρουσιάζει μια μεγάλη μουσική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε • Για πρώτη φορά 8CD με τα ωραιότερα τραγούδια του τόπου μας