Η ζωή μας

Εκατοντάδες άτομα παρακολούθησαν την ημερίδα «Η κοινωνική προσφορά και ο αθλητισμός συναντούν την υγεία», η οποία διοργανώθηκε υπό την επιστημονική επιμέλεια του ειδικού καρδιολόγου - δρος Ιατρικής Διαμαντή Γκολιδάκη.

Ανησυχία στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης έχει προκαλέσει η σεισμική δραστηριότητα που σημειώνεται από το βράδυ της Τετάρτης, με τις δεκάδες δονήσεις.

«Με τα νέα ανδραγαθήματα της Uber, με τα οποία ασχολήθηκαν σύσσωμοι ο διεθνής και ο ελληνικός Τύπος, έγιναν ακόμη περισσότερα τα ερωτήματα για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην αμερικανική πολυεθνική».

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος (φωτό), ζητώντας να πέσει άπλετο φως στη δράση κυκλωμάτων παράνομου τζόγου.

Πρόσωπα φιλελλήνων, που βοήθησαν ποικιλοτρόπως την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα και των Βαλκανικών Πολέμων, παρουσιάστηκαν σε πανηγυρική εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ).

Σε θερμοκήπια υψηλής τεχνολογίας, στα οποία καλλιεργούσαν δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης -γνωστής διεθνώς ως σκανκ (skunk)-, είχαν μετατρέψει πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Νέου Βουτζά μέλη της ασιατικής μαφίας.

Να καταργηθεί το μέτρο ζητούν οι πολίτες στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, αφού το μάθημα δεν είναι πλέον κατηχητικό • Με τα νέα προγράμματα σπουδών δεν υφίσταται λόγος για εξαίρεση 

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο κοσμηματοπώλης του Κολωνακίου, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεβε από την Αστυνομία κλοπιμαία, τα οποία του είχαν δοθεί για να εκτιμήσει την αξία τους.