Η ζωή μας

Χωρίς απτά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε χθες ο τέταρτος κύκλος επαφών Ελλάδας - Αλβανίας για τη μελέτη των σχολικών εγχειριδίων και την απάλειψη αλυτρωτικών εκφράσεων και διατυπώσεων.

Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 19χρονου Θωμά που δολοφονήθηκε με μαχαίρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι επικεντρώνουν την έρευνά τους οι αστυνομικές Αρχές προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Με παιδικές κούκλες στα χέρια τους και πανό που έγραφαν «θέλω μια αγκαλιά», οι εργαζόμενες του Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα» πραγματοποίησαν χθες το πρωί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, διαμαρτυρόμενες για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δομή.

«Πόλεμος» ανάμεσα στον μητροπολίτη Καλαβρύτων και τον Σταύρο Κοντονή ξέσπασε με φόντο την αθώωση του κ. Αμβρόσιου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου για τις δηλώσεις του κατά των ομοφυλοφίλων.

Εξι χρόνια μετά την εξαφάνιση και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η μητέρα του αναζητεί ακόμη τη μοιραία πορεία που ακολούθησαν οι απαγωγείς του, σε μια προσπάθεια να φτάσει στο σημείο όπου άφησε την τελευταία πνοή το παιδί της.

Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται ότι βίωναν μέσα στο σπίτι τους στο Δήλεσι οι δύο ανήλικες αδελφές που το έσκασαν την περασμένη Δευτέρα, καθώς δεν άντεχαν πλέον τη βία που δέχονταν από τον πατέρα τους.