Πολιτική

Δικογραφίες για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του πρώην ΥΠΟΙΚ Γ. Στουρνάρα και του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Θ. Παπαχριστόπουλου έστειλε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικογραφίες αφορούν:

Βαριά ποινή με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο επέβαλε η Δικαιοσύνη στον εκδότη του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρη (φωτό) για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί «πόθεν έσχες» σε βαθμό πλημμελήματος κατ' εξακολούθηση.

Πρωτόδικα ο Ανδρέας Γεωργίου είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, παρότι ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του σε 10 μήνες φυλάκιση, δεν μείωσε την ποινή ούτε κατ' ελάχιστον.

Συνελήφθη ιμάμης στην Ξάνθη! Κόκκινος συναγερμός από την ΕΥΠ σε όλη τη Θράκη

Και σάλος για στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που χαιρετά σαν Γκρίζος Λύκος

Επειτα από έφοδο βρέθηκαν στον μιναρέ δύο πιστόλια (το ένα με σιγαστήρα!!!) και πυρομαχικά. Στο σπίτι του ο Σαμπρήν Εμίν Κεχαγιά έκρυβε αεροβόλο. Οι επαφές με τον ψευδομουφτή Μέτε και το τουρκικό βαθύ κράτος

Την πρώτη συνάντηση μετά τη διακοπή των απευθείας διαπραγματεύσεων τον Φεβρουάριο θα έχουν αυτή την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί