Χρήμα

Η Artume, που βασίζεται σε κεφάλαια του αμερικανικού οίκου BlackRock και έχει ανακοινώσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια για ανέγερση εμπορικού κέντρου στην Ακαδημία Πλάτωνος, αποφεύγει την καταβολή 700.000 €

Περιμένουν (μάταια) εδώ και δύο χρόνια να βγουν στη σύνταξη. Μπάχαλο στον ΕΦΚΑ

Μόλις 52 υπάλληλοι προσπαθούν να διαχειριστούν 284.597 εκκρεμείς υποθέσεις και αιτήματα

Και μέγα θράσος για τις περικοπές στις συντάξεις: «Τις κόβουμε γιατί ήταν... μεγάλες»

Παρέμβαση υπέρ του γνωστού τραγουδιστή και παρουσιαστή Σάκη Ρουβά (φωτό), που προωθεί επενδύσεις στο βιοαέριο, έκανε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Χθες, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στη Μεσογείων θύμιζε φρούριο, καθώς συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ για να προχωρήσει η πώληση των λιγνιτικών μονάδων.

Με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αναμένεται να βγουν «στον αέρα» έως το τέλος του μήνα δύο προγράμματα συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Τη δυνατότητα έκπτωσης επί των ασφαλιστικών εισφορών τους έχουν οι εταίροι προσωπικών εταιριών, οι οποίοι δεν ασκούν ατομική επιχειρηματική δραστηριότητα και λαμβάνουν αμοιβές για υπηρεσίες διαχειριστή (ή αμοιβές ως μέλη διοικητικών συμβουλίων Ανώνυμων Εταιριών).

Οσοι έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο ρεύματος για το έτος 2017 απαιτείται να κάνουν εκ νέου αίτηση και για την επόμενη χρονιά εντός ενός μήνα από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2018.