Κόσμος

Τη βούλησή του να προβεί άμεσα -μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018- στη συνολική αναθεώρηση της μεταναστευτικής πολιτικής της Γαλλίας και στην αυστηροποίηση των μέτρων κατά της παράνομης μετανάστευσης επανέλαβε χθες από το Καλέ ο Εμανουέλ Μακρόν

Τη σιωπή μιας πορνοστάρ αντί 106.000 ευρώ φέρεται ότι εξαγόρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω δικηγόρου του, λίγο πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, προκειμένου να αποκρύψει συνεύρεση που είχαν το 2006!

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν χθες οι 29 ένοικοι πενταώροφου κτιρίου που βρίσκεται κοντά στον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο Σεστριέρε των Ιταλικών Αλπεων, όταν έπεσε πάνω του χιονοστιβάδα!

Στην προσφιλή τακτική του, αυτή της αναζήτησης εχθρών τόσο εντός όσο κι εκτός Τουρκίας, προσέφυγε ακόμη μία φορά χθες ο «σουλτάνος». Σειρά να δεχτούν τα λεκτικά πυρά του είχαν -πάλι- οι Αμερικανοί.

Πυρά αγνώστων δέχθηκε την Κυριακή ο Γερμανός, τουρκοκουρδικής καταγωγής ποδοσφαιριστής Ντενίζ Νάκι, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη δεξιά λωρίδα αυτοκινητοδρόμου κοντά στο Ντίρεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας.