Κόσμος

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της οικογένειας Μπους ότι η Μπάρμπαρα, σύζυγος του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και μητέρα του Τζορτζ Μπους του νεότερου, αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπευτική αγωγή της η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ απεβίωσε την Τρίτη 17 Απριλίου σε ηλικία 92 ετών.

Να τεθεί υπό την προστασία της Ουάσινγκτον ζητεί ένα μοντέλο από τη Λευκορωσία, που χθες οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών της Ταϊλάνδης, αρχικά επειδή εργαζόταν στη χώρα χωρίς άδεια και στη συνέχεια για πορνεία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Αθώος των κατηγοριών που τον βαραίνουν για συμμετοχή σε τρομοκρατικές δραστηριότητες δήλωσε χθες ενώπιον των δικαστών του στην Τουρκία ο Αμερικανός πάστορας Αντριου Μπράνσον.

Ολα δείχνουν πως οι έρευνες του FBI στο γραφείο, στο σπίτι και το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Τραμπ, Μάικλ Κόεν -ο οποίος διώκεται πλέον ποινικά-, την περασμένη εβδομάδα, έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς...

Mε σύνθημα «ελευθερία στους πολιτικούς κρατουμένους», χιλιάδες Καταλανοί διαδήλωσαν χθες στη Βαρκελόνη κατά της συνεχιζόμενης κράτησης των εννέα πολιτικών προσώπων που πρωτοστάτησαν στο κίνημα υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.