Αναστολή έως τις 24 Απριλίου και μετά βλέπουμε αποφάσισε (με ομοφωνία!) η Super League

Αναστολή και μετά λουκέτο! Ύστερα από περίπου δύο ώρες ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Super League, στην οποία αποφασίστηκε η αναστολή του πρωταθλήματος ως τις 24 Απριλίου.

Από τον Γιώργο Σηφάκη

Όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη ή σύσκεψη -αν το επιτρέψουν οι συνθήκες- πριν από τις 24 Απριλίου, ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Όλα όμως δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μόνο με ένα θαύμα και οι περισσότερες ομάδες συμφωνούν σε αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας βέβαια μια τελευταία ευκαιρία ως τις 24/4, οπότε θα εξετάσουν την οριστική διακοπή.

Την πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος έριξε στο τραπέζι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και συμφώνησαν μαζί του οι περισσότερες ομάδες, όπως ο Αρης, ο Παναιτωλικός, που ζήτησε μάλιστα αναδιάρθρωση και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ υπό προϋποθέσεις. Ο Ολυμπιακός διά στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια προτού παρθεί η απόφαση για διακοπή «χωρίς παύλες και τελείες, να συμφωνήσουμε τα πάντα ομόφωνα», ενώ ο Γιώργος Σπανός του Ατρομήτου πρόσθεσε ότι η πρόταση Αλαφούζου είναι στο τραπέζι και θα συζητηθεί.

Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και αφού προηγουμένως συνεδριάσει το working group που συστήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο με τη συμμετοχή των Big-4, του Ατρομήτου και της ΑΕΛ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις ομάδες θα συνεχιστούν, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το θέμα με τα συμβόλαια των παικτών και πιθανές μειώσεις, ωστόσο απόφαση δεν πάρθηκε. Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια το Δ.Σ. είχε και ομόνοια και ήθος. Ίσως πράγματι μετά το πέρας αυτής της τραγωδίας τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ούτε στο ποδόσφαιρο!

Εν κατακλείδι, η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει: «Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου. Παράλληλα ομάδα εργασίας θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα