Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θέλει Champions League

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με αφορμή την πρόσκληση του Ιωάννη Παπαπέτρου για μια… μονομαχία στο FIFA, την οποία αποδέχτηκε. Ο νεαρός άσος μίλησε στη Nova για τα πέναλτι αλά Πανένκα και για το όνειρό του, που είναι να αγωνιστεί στο Champions League.

«Παίζω από μικρό παιδί. Έχω αποδεχτεί την πρόκληση του Παπαπέτρου. Έχουμε κανονίσει μετά την καραντίνα να παίξουμε και ο χαμένος θα βγει στο… Instagram! Δεν είμαι παίκτης που νευριάζει πάνω στα e-sports. Παίζω σαν την Μπαρτσελόνα στο FIFA. Στην πραγματικότητα γίνονται και κάποιες κινήσεις από το παιχνίδι. Κάνω μόνο… προσποιήσεις, όχι ντρίμπλες» είπε.

Για το χαμένο πέναλτι με την ΑΕΛ και αν θα διαλέξει ξανά τον ίδιο τρόπο απάντησε: «Θα ξαναχτυπήσω αλά Πανένκα πέναλτι. Πρέπει να βρω τη σωστή στιγμή για να το πραγματοποιήσω». Όσο για το πώς και ποιοι παίζουν FIFA στον Παναθηναϊκό: «Παίζουμε τετράδες, εγώ, οι Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης και Θεοχάρης. Στο 1vs1 κερδίζω εγώ, γιατί παίζω περισσότερο».

Τι του έχει λείψει με την καραντίνα; «Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο, όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, οι φίλοι μου. Έχουμε κάποιες σχέσεις με όσους μένουμε κοντά. Είναι δύσκολη η καθημερινότητα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Περιμένουμε». Ολοκληρώνοντας ο Χατζηγιοβάνης αναφέρθηκε στην Ευρώπη: «Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη. Όνειρο να αγωνίζεσαι στο Champions League και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα