Φήμες για «φλερτ» ΠΑΟΚ και Λαρίν!

Ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται σε τουρκικά και βελγικά δημοσιεύματα γύρω από τον Κάιλ Λαρίν της Ζούλτε Βάρεγκεμ, που έχει ρήτρα αγοράς 2.500.000 ευρώ, αλλά ανήκει στην τουρκική Μπεσίκτας και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στο Βέλγιο με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Στην Τουρκία γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάιλ Λαρίν, αλλά, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας voetbalbelgie.be, «δεν είναι γνωστό αν ΠΑΟΚ θελήσει να μπει στη διαδικασία αγοράς του 25χρονου Καναδού».

Υπάρχει όμως το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Γιαννούλη, κάτι που σημαίνει ότι, εάν η τουρκική ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, αντί να δώσει το ποσό της ρήτρας (10.000.000 ευρώ), μπορεί να προτείνει 6.000.000 ευρώ και την παραχώρηση του Λαρίν. Αυτό θα φανεί στα μέσα Μαΐου… Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ καταθέτει στο CAS την έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Τέλος, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού, σε ερώτηση σχετικά με το αίτημα του ΠΑΟΚ, αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχει απαντήσει εγγράφως. Κάτι που έφερε νέα απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ: «Η απάντηση του υφυπουργού είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια αποποίησης ευθυνών»…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα