Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ολυμπιακός, έχοντας στο μυαλό πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη

Το κουμπί της επανεκκίνησης πάτησε χθες ο Ολυμπιακός με στόχο να επανέλθει δριμύτερος στη δράση και να «τελειώσει» τη δουλειά που άφησε στη μέση, κατακτώντας το πρωτάθλημα και κυνηγώντας το Κύπελλο και την περαιτέρω διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τηρώντας όλα τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, οι «ερυθρόλευκοι» χωρισμένοι σε τρία γκρουπ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας παρέμεινε στην Ελλάδα προετοιμάζοντας το σχέδιο της επιστροφής, υποστήριξε:

«Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε. Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδό μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε. Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις, κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι. Και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε. Πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτήν την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό».

Από την πλευρά του ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε προπονήσεις, έστω και με αυτόν τον τρόπο, χωρισμένοι σε γκρουπ. Η ομάδα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα για να είμαστε προστατευμένοι».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, δημοσιεύματα θέλουν τους Πειραιώτες να ασχολούνται με την περίπτωση του αριστεροπόδαρου εξτρέμ της Μπρεστ Γιοάν Κουρτ. Παράλληλα οι Ελβετοί επιμένουν ότι ο Κέβιν Μπουά, που μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία, πλησιάζει στον Πειραιά, ενώ στο Μαρόκο θέλουν τον Ασράφ Μπενσαρκί της Ζαμαλέκ να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, χθες αποκαταστάθηκε η ζημιά που προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας στο μνημείο για τα θύματα της Θύρας 7 που βρίσκεται απέναντι από το Καραϊσκάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα