Ο Ολλανδός Σένκεφελντ συγκρίνει τον Παναθηναϊκό με Άγιαξ και Φέγενορντ!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε μέσο της πατρίδας του, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, παραχώρησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ!

Ο Ολλανδός αμυντικός είπε συνοπτικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι όπως ο Άγιαξ και η Φέγενορντ: Έχει φανατικούς υποστηρικτές σε όλη τη χώρα. Είχα εξετάσει προσεκτικά τα πάντα, αλλά γενικά η επιλογή μου δεν ήταν πολύ δύσκολη. Παρατήρησα αμέσως πόσο μεγάλο είναι το κλαμπ! Όσον αφορά την ιστορία, αλλά και την αίγλη, το μέγεθος.

Όταν περιμένω να πληρώσω στα διόδια μού λένε συχνά: “Πρέπει να κερδίσετε τον επόμενο αγώνα”. Είναι κάτι πολύ ζωντανό, γιατί ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων δεν έχει πολλά χρήματα και το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος», ενώ συνεχίζοντας για τα ντέρμπι είπε: «Μπορείτε να τα συγκρίνετε στην Ολλανδία με τη Φέγενορντ, αλλά στην Ελλάδα είναι ακόμη χειρότερο όσον αφορά τα συναισθήματα. Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι υποστηρικτές θα έρθουν στο προπονητικό κέντρο.

Στη συνέχεια έρχονται στο γήπεδο για να πουν μια ιστορία. Αυτό συνέβη σχεδόν αμέσως μόλις υπέγραψα, γιατί οι πρώτοι αγώνες της ομάδας δεν πήγαν καλά. Όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό είναι τρελό! Δεν επιτρέπονται οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες εντάσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος οργανισμός, που έχει επίσης ισχυρή ομάδα μπάσκετ και βόλεϊ. Δεν είμαστε στο ίδιο συγκρότημα όλοι μαζί, αλλά αν θέλουμε να πάμε σε έναν αγώνα, τα εισιτήρια είναι… έτοιμα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα