Ο Ίβιτς κοιτάει πολλούς Σουηδούς παίκτες! Άρχισαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα

Συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες ο Ιλια Ιβιτς, προκειμένου να αποφασίσουν για το πλάνο της νέας σεζόν. Εκεί όπου «παρέλαση» παρατηρείται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, κυρίως με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Τα σουηδικά ΜΜΕ επιμένουν να συνδέουν τον 25χρονο εξτρέμ της Χάμαρμπι με την «Ένωση» και να δίνουν σημαντικές πιθανότητες να μετακομίσει στη χώρα μας το καλοκαίρι για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων». Ανεξάρτητα, πάντως, από το τι τελικά θα συμβεί στο τέλος σε αυτήν την ιστορία κι αν ο Σουηδός winger θα απασχολήσει ή όχι επί της ουσίας τον Ιλια Ιβιτς για την ενίσχυση στα «φτερά», ένα είναι σίγουρο και καλό είναι να το θυμόμαστε:

Σουηδία δεν είναι… μόνο ο Τάνκοβιτς. Απλούστατα γιατί υπ’ όψιν του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ έχουν τεθεί (εν μέσω καραντίνας και τις τελευταίες ημέρες) κι άλλες περιπτώσεις παικτών από τη σκανδιναβική χώρα, τόσο εξτρέμ όσο και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις, στις οποίες, επίσης, σχεδιάζουν να ενισχυθούν στην «Ενωση» εν όψει καλοκαιριού και υπάρχει μελέτη. Στη Σουηδία, εξάλλου, παραδοσιακά κυκλοφορούν παίκτες για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Από εκεί και πέρα, με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο και με ειδική ρύθμιση ακόμη και στον τρόπο εισόδου των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της «Ένωσης» έπειτα από 52 μέρες. Ο γυμναστής της ομάδας Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο και ο γιατρός Χάρης Λάλος εξήγησαν αναλυτικά ανά γκρουπ σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους νέους κανόνες προπονήσεων, καθώς και τι πρέπει να προσέχουν, υπό τις ειδικές συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρισμένοι σε πέντε γκρουπ (συν το γκρουπ των τερματοφυλάκων) των πέντε παικτών σε διαφορετικές ώρες και με άφιξη στο προπονητικό κέντρο δεκαπέντε λεπτά πριν από την ώρα προπόνησης του κάθε γκρουπ. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στα δικά τους γκρουπ, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί. Με τον ίδιο τρόπο και όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στα Σπάτα και τις επόμενες μέρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα