Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την «επικήρυξη» αθλητικών συντακτών

Πήραν θέση! Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο έσπευσε να καταδικάσει την «επικήρυξη» αθλητικών συντακτών η ΕΣΗΕΑ με τις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν την Τετάρτη 6/5 στους δρόμους του Πειραιά -ακόμη κι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το Καραϊσκάκη- και στοχοποιούσαν τους Βασίλη Βέργη, Βασίλη Παπαθεοδώρου, Κυριάκο Θωμαΐδη, Αρη Ασβεστά και τον νομικό Τάκη Μπαλτάκο, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκπομπή του SDNA στη web TV με θέμα την εισήγηση της κυρίας Σπανού για υποβιβασμό του Ολυμπιακού.

Συνοπτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την πρωτοφανή στοχοποίηση με αφίσες τεσσάρων αθλητικών συντακτών. Τα τελευταία χρόνια οι επιθέσεις που δέχονται οι συνάδελφοί μας και ιδιαίτερα οι αθλητικοί συντάκτες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Επιθέσεις που, μέχρι σήμερα, περιελάμβαναν “ανακοινώσεις” με απειλές, εξυβρίσεις στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχαν ως συνέχεια χειροδικίες και σοβαρούς τραυματισμούς.

Αυτή τη φορά η στοχοποίηση πήρε μορφή δημόσιας διαπόμπευσης. Η ΕΣΗΕΑ δεν θα δεχθεί να στοχοποιούνται οι συνάδελφοι». Εκτός από την ΕΣΗΕΑ, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου έσπευσε να καταδικάσει. Ο ΠΣΑΤ καλεί τα αρμόδια όργανα να παρέμβουν άμεσα για να συλληφθούν οι υπαίτιοι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα