Ο Λευτέρης Αυγενάκης «άδειασε» τον Γεραπετρίτη και πήρε αποστάσεις από την αλλαγή του νόμου που έσωσε τον ΠΑΟΚ

Από γκάφα σε γκάφα υποπίπτει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης! Αρχικά παγωμάρα και στη συνέχεια αμηχανία στο κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το μήνυμα Αυγενάκη που «άδειασε» τον Γιώργο Γεραπετρίτη αλλά και την κυβέρνηση, παίρνοντας αποστάσεις από την υπογραφή του νόμου που άλλαξε μετά την υπόθεση της ΕΕΑ, την οποία διόρισε εκείνος!

Συγκεκριμένα σε ένα μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού σε φίλο του Άρη, που διαμαρτύρεται για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κίτρινοι» με την ποινή της FIFA, ούτε λίγο ούτε πολύ ο υφυπουργός Αθλητισμού «πέταξε το γάντι» στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Βάζω πλάτη, απλά δεν είναι θέμα του Υπουργείου Αθλητισμού».

Κι όταν ο φίλος του Άρη τού ανέφερε ότι «ούτε το να σώσετε τον ΠΑΟΚ ήταν», σχετικά με την τροπολογία της κυβέρνησης για την υπόθεση της ΕΕΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν δίστασε να «βγάλει στη σέντρα» τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος για ένα μεγάλο διάστημα είχε πάρει από τα χέρια του… παραγκωνισμένου υφυπουργού Αθλητισμού το «χαρτοφυλάκιο» του ποδοσφαίρου, με εντολή του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα έγραψε στον φίλαθλο: «Σωστά. Απλά θυμίζω άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ. Βρέθηκα και θα ξαναβρεθώ δίπλα στον Άρη».

Όπως ήταν λογικό, αυτό το περιστατικό έφτασε μέχρι το… Μαξίμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού, μπροστά στη νέα γκάφα που εκθέτει την κυβέρνηση, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Με διαρροή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγές του υφυπουργείου Αθλητισμού υποστήριζαν ότι στον -ιδιωτικό- διάλογο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με οπαδό του Άρη «δεν υποκρύπτεται καμία αιχμή για τον χειρισμό της υπόθεσης περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης από την κυβέρνηση», ενώ σε άλλο σημείο τονίζεται ότι «ο Λευτέρης Αυγενάκης υπενθυμίζει ότι η τροπολογία δεν κατατέθηκε από τον ίδιον».

Η ουσία είναι ότι η νέα κόντρα -όπως διαφαίνεται- ανάμεσα στον Λευτέρη Αυγενάκη και στο «δεξί χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη απασχολεί έντονα τον πρωθυπουργό. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που δεν θέλει η κυβέρνηση είναι να εμπλακεί στην κόντρα ΠΑΟΚ – Άρη και γενικά ο υφυπουργός Αθλητισμού να πηγαίνει με τη μία ή με την άλλη πλευρά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα