Πρόκληση! Εγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τον κορονοϊό οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Προκλητικές εικόνες παρατηρήθηκαν χθες το βράδυ έξω από το Καραϊσκάκη. Την ώρα που ο κόσμος μπαίνει στα σούπερ μάρκετ με μάσκα και απαγορεύονται τα πανηγύρια, χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τόσο την υγειονομική επιτροπή όσο και τον κορονοϊό. Και τίθεται πλέον το ερώτημα: Κράτος υπάρχει; Πού ήταν χθες η Αστυνομία και ο κ. Χρυσοχοΐδης;

Κατά τα άλλα, νύχτα μαγική και «ερυθρόλευκη»! Τα φώτα της ελπίδας, όπως ήταν ο τίτλος της φιέστας που είχαν ετοιμάσει στον Ολυμπιακό και ακολούθησε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, φώτισαν τον ουρανό του Πειραιά για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. «Είμαστε πολύ περήφανοι για την εικόνα μας στο πρωτάθλημα. Κάναμε ένα καλό πρωτάθλημα. Εχουμε κι άλλα πράγματα να διεκδικήσουμε φέτος. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Σήμερα θα απολαύσουμε τη βραδιά και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό Κυπέλλου από αύριο. Η νύχτα είναι δική μας. Αλλά την επόμενη μέρα μας περιμένει δουλειά. Σεβόμαστε τη διοργάνωση και θέλουμε να γίνει σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, ακόμη κι αν είναι η έδρα της ΑΕΚ» τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς!

Νωρίτερα στα αποδυτήρια το μπουγέλο… πήγε σύννεφο, ενώ παράλληλα ο κόσμος είχε στήσει το δικό του… πάρτι εκτός του «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο συνεχίστηκε στο Πασαλιμάνι. Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς φίλος του πειραϊκού συλλόγου τραυματίστηκε στο κεφάλι από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα