«Σειρήνες» από Πορτογαλία και Ιταλία για Σεμέδο και Καμαρά, με τον Ολυμπιακό να είναι στα κάρβουνα

Κόκκινος «συναγερμός» για Σεμέδο και Καμαρά! Την ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενισχύσει την αμυντική και τη μεσοεπιθετική του γραμμή, δέχεται στενό μαρκάρισμα από το εξωτερικό για δύο παίκτες του.

Συγκεκριμένα, από την Ιβηρική Χερσόνησο υποστήριζαν χθες πως άνοιξε εκ νέου ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους «ερυθρολεύκους» και την Μπενφίκα, που επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σεμέδο. Μάλιστα, σημείωναν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Βέβαια, από την πλευρά των Πειραιωτών δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν αποκλείεται σήμερα (καθώς χθες γινόταν ο αγώνας των «αετών» με τον ΠΑΟΚ) να υπάρξει νέα, καθοριστική επαφή.

Ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο και με τη στάση του στις προπονήσεις στέλνει… μήνυμα αποχώρησης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, καθώς ο πειραϊκός σύλλογος αξιώνει 12.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Πάντως, οι νταμπλούχοι έχουν κάνει ήδη λίστα με στόπερ για να μη μείνουν… ξεκρέμαστοι στην περίπτωση που ο Σεμέδο αποχωρήσει.

Παράλληλα, «σειρήνες» από τη Φλωρεντία ηχούν στα αυτιά του Καμαρά. Για τον Αφρικανό μέσο, που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών και ιταλικών ομάδων, μπάσιμο έχει κάνει η Φιορεντίνα, ενώ πρόταση ετοιμάζει και η Ιντερ. Οι Πειραιώτες όμως ζητούν 20.000.000 ευρώ.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου δίνουν μάχη για την απόκτηση εξτρέμ και αριστερού μπακ, εν όψει των μαχών (σήμερα θα προκύψει ο αντίπαλος από το ζευγάρι Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας) για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον στην κορυφή της λίστας των εξτρέμ είναι ο Μπουφάλ κι έπεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ εξετάζεται ζεστά και άλλη μία περίπτωση, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει όνομα. Πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας παραμένει ο Ματέους Ρέις της Ρίο Αβε. Υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρξουν αφίξεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα