Ο Μανώλης Σφακάκης στο ΟΠΑΠ GAME Time: «Αν σκοράρει ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στη Λαμία»

Τι λέει για τις μάχες σε Premier League, Bundesliga και Serie A

Με πλούσια αθλητική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη ρίχνει την αυλαία ο Οκτώβριος. Η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time υποδέχεται τον δημοσιογράφο Μανώλη Σφακάκη, ο οποίος αναλύει τα σπουδαιότερα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για την αναμέτρηση της Super League, ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό (Σάββατο, 31/10, 19:30) και υποστηρίζει ότι αν σκοράρουν οι «πράσινοι» θα πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Γνώστης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ο Μανώλης Σφακάκης αναλύει ακόμα το μεγάλο ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ, (Κυριακή 1/11, 18:30), τον αγώνα της Bundesliga, Κολωνία-Μπάγερν (Σάββατο, 31/10, 16:30) και την αναμέτρηση της Serie A, Ουντινέζε-Μίλαν (Κυριακή 1/11, 13:30).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα