Χειρουργειται στο κεφαλι ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Αγωνία για τον θρύλο των γηπέδων

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει εσπευσμένα ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «Πίμπε ντ’ Ορο», ο οποίος εισήχθη χθες Δευτέρα σε κλινική της πόλης Λα Πλάτα με συμπτώματα κατάθλιψης και αναιμία, θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, καθώς η αξονική τομογραφία που έκανε έδειξε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Η 10μελής ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί έκρινε ότι πρέπει να χειρουργηθεί αργά χθες το βράδυ, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη σοβαρότητα της κατάστασης και το ενδεχόμενο η ζωή του Μαραντόνα να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Ο Μαραντόνα μεταφέρθηκε χθες τα μεσάνυχτα εκτάκτως στο Μπουένος Αϊρες, όπου τα ξημερώματα θα υποβαλλόταν στο εσπευσμένο χειρουργείο…

Από την περασμένη εβδομάδα, όταν και είχε αποχωρήσει πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας του, της Χιμνάσια, εναντίον του Πατρονάτο, μόλις του δόθηκαν η αναμνηστική πλακέτα και η τούρτα για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά του, φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι φήμες για το τι πραγματικά συμβαίνει δίνουν και παίρνουν…

«Είναι οδυνηρό να τον βλέπεις έτσι. Ζει συνεχώς καθηλωμένος και βομβαρδισμένος με φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά μου σπάει» ανέφερε η κόρη του Ντάλμα σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν είναι φυσιολογικό ένα 60χρονο άτομο, ακόμη διαυγές και ισχυρό, να σέρνεται και να δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει» πρόσθεσε. «Είναι πολύ αδύναμος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αλλά μπορεί να πάει σπίτι όποτε θέλει» τόνισε ο προσωπικός του ιατρός Λεοπόλδο Λούκε.

«Πρόκειται για μία πολύπλοκη κλινική εικόνα, που αναδεικνύει προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης, σε συνδυασμό με ξαφνική απώλεια βάρους. Είναι πολύ αδύναμος. Η νοσηλεία αποφασίστηκε, σε κάθε περίπτωση, σε συμφωνία με τον Μαραντόνα για να πραγματοποιήσει μια σειρά κλινικών εξετάσεων» πρόσθεσε, ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο ή κορονοϊό, όπως κάποιοι έχουν υποθέσει εσφαλμένα. Αποκλείω κατηγορηματικά ότι έχει προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με την κατάχρηση ουσιών, διαφορετικά θα τον πηγαίναμε σε άλλη κλινική».

Η Ροθίο Ολίβα, πρώην σύντροφος του «Ντιεγκίτο», έδωσε μία άλλη διάσταση στην υπόθεση, λέγοντας: «Πριν από έναν χρόνο ήταν ένας άλλος Ντιέγκο. Ο σημερινός Ντιέγκο δεν μπορεί καν να μιλήσει. Στις 9 Σεπτεμβρίου νοσηλεύτηκε ξανά για το ίδιο πράγμα. Έκανε ένα τριήμερο check up. Σήμερα είναι το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά είναι χειρότερα από πριν. Αυτό που συμβαίνει είναι απλό. Νοσηλεύεται για 3-4 ημέρες, ενυδατώνεται, παίρνει βιταμίνες και παίρνει εξιτήριο. Αυτό όμως δεν είναι λύση. Ο Ντιέγκο παίρνει υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί, αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι το αλκοόλ, όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Ντιέγκο συνεχίζει να πίνει αλκοόλ και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης. Πρέπει να παραδεχθεί τον εθισμό του στο αλκοόλ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα